• Home
  • Nieuws
  • Dit is de 'Penny Dreadful: City of Angels' trailer

Dit is de 'Penny Dreadful: City of Angels' trailer

De duistere serie Penny Dreadful is in 2016 na drie seizoenen al gestopt. Maar voor de fans van deze serie is er goed nieuws! Er is een Penny Dreadful spin-off op komst genaamd Penny Dreadful: City of Angels. Het netwerk Showtime heeft nu de eerste Penny Dreadful: City of Angels trailer gereleased en de serie belooft net zo spannend te worden als zijn voorganger!

 

Waar gaat Penny Dreadful: City of Angels over?

Het verhaal speelt zich af in 1938 in Los Angeles. In deze periode waren er veel sociale en politieke spanningen. Nadat de stad wordt opgeschritk door een moord gaan detective Tiago Vega en zijn partner Lewis Michener op onderzoek uit. Ze raken verstrikt in een verhaal dat de rijke geschiedenis van Los Angeles  weerspiegelt. Al snel krijgt Tiago en zijn familie te maken met bovennatuurlijke krachten...

Bron: Desert Wolf Productions, Showtime Networks

Penny dreadful: City of Angels is een spin-off van de serie Penny Dreadful. Het netwerk waar de serie op uitgezonden wordt noemt de spin-off ook wel een spirituele afstammeling van de originele serie. De maker van de serie, John Logan, zegt het volgende over Penny Dreadful: City of Angels: "Het belangrijkste voor mij om te onthouden over deze serie is dat alhoewel het zich afspeelt in 1938, de serie eigenlijk over 2020 gaat." Hij vertelt dat hij een serie wilde maken die een reactie is op onder andere het wereldwijde politieke extremisme en het heftige racisme en antisemitisme.

In de Penny Dreadful: City of Angels trailer zien we Natalie Dormer (Game of Thrones) schitteren als Magda. Magda is een bovennatuurlijke demon die de vorm kan aannemen van iedereen die ze maar wilt. Ze is charismatisch en slim. Dit maakt haar een gevaarlijke vijand en een belangrijke bondgenoot. Er keert ook een acteur uit de originele serie terug. Rory Kinnear die de rol van Creature speelde in Penny Dreadful zal in Penny Dreadful: City of Angels een andere rol spelen. In de spin-off vertolkt hij de rol van een Duitse kinderarts die tevens het hoofd is van een Duits-Amerikaanse organisatie. Daniel Zovatto (Lady Bird) zal de rol van Tiago Vega vertolken en Lewis Michener wordt gespeeld door Nathan Lane (Modern Family).

 

Ben je benieuwd geworden naar de Penny Dreadful: City of Angels trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Penny Dreadful: City of Angels wordt vanaf 26 april uitgezonden op Showtime in Amerika. Wanneer de serie in Nederland te zien is, is nog niet bekend. De voorganger van deze serie, Penny Dreadful, is nog steeds te bekijken op Netflix. Hopelijk zal de nieuwe serie ook op de streamingdienst te zien zijn!

Bron: EW.com, Variety, TV guide.

Lees ook: 14 x fantasy series

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Een weekend op Londen Film en Comic Con

Zoek in artikelen