Dit is de nieuwste Black Widow trailer

Marvel fans kunnen binnenkort hun hart weer ophalen. We kunnen namelijk bijna gaan genieten van de nieuwe Marvel film Black Widow. Deze film zal volledig rondom het karakter Natasha Romanoff/Black Widow draaien. Het wordt de eerste standalone film rondom deze vrouwelijke superheld. Marvel heeft nu een nieuwe Black Widow trailer vrijgegeven waarin we Black Widow in actie kunnen zien!

Bron: Marvel Studios, Walt Disney Pictures 

In de Black Widow trailer krijgen we twee belangrijke aspecten van Natasha's verleden te zien. Ten eerste zien we de Red Room, dit is een geheim Sovjet trainingsprogramma. De fans kregen dit al eventjes te zien in Avengers: Age of Ultron. In dit programma worden jonge meisjes gehersenspoeld om ze om te vormen tot moordenaars en spionnen. Natasha komt erachter dat Taskmaster verantwoordelijk is voor de hersenspoeling van een nieuwe groep soldaten. Het is aan Natasha en haar familie om hem te stoppen. Zo komen we bij nog een belangrijk aspect uit de Black Widow trailer: Natasha's familie. In de film zien we haar niet alleen vechten, maar ook tijd doorbrengen met haar familie. Haar familie speelt ook een belangrijke rol in deze film. Taskmaster is namelijk een gevaarlijke vijand die de krachten van anderen over kan nemen. Zo zien we dat hij de krachten heeft van onder andere Captain America en Black Panther. Samen met haar familie moet Natasha het tegen hem opnemen.

Black Widow zal zich afspelen voor de gebeurtenissen van de laatste twee Avengers films en na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War. Na deze film gaat Natasha haar eigen weg en in Black Widow zullen we te zien krijgen wat er met haar in deze periode gebeurd is.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Black Widow trailer? Bekijk hem dan snel hieronder:

Marvel fans hoeven nog maar eventjes geduld te hebben. Black Widow draait namelijk vanaf 29 april in de Nederlandse bioscopen. 

Bron: Marvel, EW.com, The Hollywood Reporter, The Verge.

Lees ook: Dit weten we tot nu toe over de Marvel-serie 'Loki'

Nieuwste artikelen

  • Thuiskomst - Reina Crispijn

  • Waar we gaan is nacht - Tracey Rose Peyton

  • De moord in inkt - Helen Cox

  • De boom die een wereld was - Yorick Goldewijk

  • Tussen twee kwaden - Laura Diane

Gerelateerde artikelen

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Top 10 ergste Disney slechteriken

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

Zoek in artikelen