Frozen 2 morgen op Disney+

Na het enorme succes van de eerste Frozen film kon een vervolg eigenlijk niet uitblijven. In 2019 was het dan eindelijk zover, toen draaide Frozen 2 in de Nederlandse bioscopen. De fans van de film zouden eigenlijk nog een tijdje moeten wachten voordat de film op Disney+ zou verschijnen, maar de CEO van Disney heeft bekend gemaakt dat ze de film vanwege het Coronavirus al zeer binnenkort gaan streamen!

 

Nog geen DIsney+? Kijk nu 7 dagen gratis klik HIERJe kan je hier aanmelden voor een maandabonnement van €6,99. Je betaalt 0,01 cent om je account te verifiëren. Wil je alleen 7 dagen gratis kijken en niet vastzitten aan een abonnement? Gan dan naar je Disney+ account en naar het kopje 'account'. Hier kan je je abonnement opzeggen. Je kan dan wel nog 7 dagen gratis kijken, maar er worden daarna geen kosten in rekening gebracht.

Eigenlijk zou de film pas op 26 juni op Disney+ te zien zijn, maar door de uitbraak van het Coronavirus is besloten deze release te vervroegen. We kunnen daarom al vanaf 17 maart de film zien op Disney+! De CEO van Disney, Bob Chapek, vertelt in een verklaring het volgende: "Frozen 2 heeft mensen van over de hele wereld weten te betoveren met thema's als vasthoudendheid en hoe belangrijk je familie is. Deze boodschappen zijn ontzettend belangrijk in deze tijd en we zijn daarom blij dat we dit hartverwarmende verhaal nu al met onze Disney+ abbonees kunnen delen, zodat ze de film thuis op elk apparaat kunnen bekijken."

Bron: Disney

Waar gaat Frozen 2 over?

In Frozen 2 gaan Anna en Elsa op zoek naar een mysterieuze groep mensen nadat het koninkrijk waarin ze wonen niet meer veilig is. Anna, Elsa, Kristoff en uiteraard ook Olaf gaan op zoek naar antwoorden. Elsa en haar vrienden ontdekken al snel de groep mensen waar ze naar op zoek zijn en Elsa’s krachten blijken misschien wel gevaarlijker dan gedacht! 

Mocht je de komende tijd dus thuis moeten blijven vanwege het Coronavirus, dan kan je in ieder geval nog een keer (of twee, of drie...) van Frozen 2 genieten.

Bron: Variety

Lees ook: 10 dingen die je misschien gemist hebt in Frozen 2

Nieuwste artikelen

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

Gerelateerde artikelen

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Top 10 ergste Disney slechteriken

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

Zoek in artikelen