• Home
 • Nieuws
 • Dit is de eerste 'The Midnight Gospel' trailer

Dit is de eerste 'The Midnight Gospel' trailer

Fans van de serie Adventure Time kunnen binnenkort hun hart ophalen. De makers van deze serie komen namelijk met een nieuwe serie genaamd The Midnight gospel! De serie is in dezelfde stijl gemaakt als Adventure time, maar in de The Midnight Gospel trailer is te zien dat deze nieuwe serie wel gericht is op een meer volwassen publiek.

The Midnight Gospel trailer                 The Midnight Gospel trailerBron: Netflix, EW.com

Waar gaat The Midnight Gospel over?

De serie gaat over Clancy, een 'spacecaster' die in een andere dimensie leeft genaamd 'The Chromatic Ribbon'. Dit is een plaats waar mensen krachtige bio-computers gebruiken om universums te simuleren waar ze technologie oogsten. Omdat Clancy zijn universumsimulator niet verzorgd, gaan alle planeten binnen die simulator door een apocalyps. De wezens die in deze werelden leven worden geïnterviewd door Clancy voor zijn Space-Cast 'The Midnight Gospel'. Gedurende de serie begint Clancy zich door deze interviews zich te realiseren welke impact hij heeft op de werelden, zowel binnen als buiten de simulator.

Het idee voor deze serie is onstaan doordat één van de makers van de serie Duncan Trussell een mail kreeg van Pendleton Ward, de maker van Adventure Time. Pendleton Ward vertelde hem dat hij zijn podcast 'The Duncan Trussell Family Hour' erg leuk vond. De twee werden al snel vrienden en Pendleton Ward kwam met het idee om een animatieserie te maken over de podcast van Duncan Trussel. Hij zei hierover 'het is alsof we de dialogen van Indiana Jones vervangen door jouw podcast gesprekken'.

 

Ben je benieuwd geworden naar de The Midnight Gospel trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

We moeten nog eventjes geduld hebben. Deze nieuwe serie zal namelijk vanaf 20 april te zien zijn op Netflix!

Bron: Entertainment Weekly, Collider, Netflix.

Lees ook: Dit is de humoristische Scoob! trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

 • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

 • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen