• Home
 • Nieuws
 • Deze film releases worden eerder uitgebracht

Deze film releases worden eerder uitgebracht

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat het Coronavirus ook impact heeft gehad op veel films en series. Zo zijn er veel bioscoopreleases uitgesteld en zijn de opnames van veel films en series stop gelegd vanwege het virus. Universal Pictures en Warner Bros. hebben daarom besloten om er iets aan te doen. Aangezien veel mensen niet meer naar de bioscoop kunnen gaan, brengen ze de bioscoop bij de mensen thuis. Een aantal van hun releases wordt namelijk binnenkort al on demand uitgebracht!

Universal Pictures heeft besloten om de films The Hunt, Emma en The Invisible man al eerder uit te brengen op Video on Demand. Vanaf 20 maart zijn deze releases namelijk al te bekijken thuis! Deze titels kan je voor 48 uur huren voor $19.99. Hoeveel de releases precies in Nederland gaan kosten is nog niet bekend. Op deze manier kunnen we toch nog van deze leuke films genieten nu we niet naar de bioscoop kunnen gaan!

film releases               film releasesBron: DreamWorks Animation

Daarnaast zal Universal Pictures de film Trolls World Tour tegelijkertijd in de bioscoop als on demand uitbrengen. Vanaf 22 april zou de film beschikbaar zijn in de Nederlandse bioscopen, maar op diezelfde dag is die film nu ook beschikbaar on demand.

De CEO van NBCUniversal, Jeff Shell, heeft het volgende in een verklaring gezegd: "Universal Pictures heeft een grote diversiteit aan films in 2020. In plaats van deze films uit te stellen, of ze uit te brengen in deze moeilijke periode, willen we een optie bieden voor de mensen om deze films thuis te kijken, zodat het zowel toegankelijk als betaalbaar is. We hopen en denken dat mensen nog steeds naar de bioscopen gaan waar dat mogelijk is, maar we begrijpen dat het voor mensen in verschillende gebieden van de wereld steeds minder mogelijk is."

Warner Bros. heeft ook besloten om een aantal releases eerder uit te brengen. Op 24 maart is Birds of Prey al beschikbaar voor Video on Demand en zal naar verluidt ongeveer $19.99 gaan kosten. Daarnaast worden ook de films The Gentlemen en Just Mercy op 24 maart al beschikbaar gesteld.

Disney+ heeft ook al Frozen 2 eerder uitgebracht. Eigenlijk zou Frozen pas in juni op de streamingdienst komen te staan, maar sinds 17 maart kan iedereen Frozen 2 al op Disney+ bekijken. 

Bron: Variety, Deadline, The Hollywood reporter.

Lees ook: Marvel trailers hilarisch gemaakt

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 dingen die je misschien gemist hebt in Frozen 2

 • Spoiler Alert! Dit is wat ons te wachten staat in het zevende seizoen van Once Upon a Time

 • Eerste fotos van Emma Swans laatste terugkeer in Once Upon A Time

 • Wat we tot nu toe weten over Frozen 2

 • Colin Firth snapt maar niet waarom mensen Mr. Darcy aantrekkelijk vinden 

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen