• Home
  • Nieuws
  • George R.R. Martin zegt het nieuwe Game of Thrones boek af te maken tijdens quarantaine

George R.R. Martin zegt het nieuwe Game of Thrones boek af te maken tijdens quarantaine

Voor de fans van de boekenserie Het lied van IJs en Vuur, de boeken waar de populaire serie Game of Thrones op gebaseerd is, is er eindelijk goed nieuws. De fans moeten namelijk al sinds 2011 wachten op het nieuwste boek in de serie. George R.R. Martin werkt sinds die tijd al aan het nieuwe boek genaamd The Winds of Winter. Maar dit jaar komt daar misschien verandering in! Volgens George R.R. Martin schrijft hij namelijk elke dag aan het boek en wie weet komt het eindelijk dit jaar af!

Ook George R.R. Martin heeft te maken met het Coronavirus. Aangezien hij valt binnen de risicogroepen zit hij uit voorzorg in quarantaine. Dit zorgt ervoor dat hij elke dag aan The Winds of Winter schrijft! De auteur zegt er zelf het volgende over: "Om eerlijk te zijn breng ik meer tijd door in Westeros dan in de echte wereld. Ik schrijf elke dag. Momenteel gaat het er grimmig aan toe in de Zeven Koninkrijken, maar misschien niet zo grimmig als hier in de echte wereld. Het lijk wel alsof ik in een sciencefiction boek terecht ben gekomen."

Voor de fans van Het Lied van IJs en Vuur is er dus eindelijk hoop dat het zesde boek er echt gaat komen. Maar als het zesde boek af is, is George R.R. Martin nog niet klaar. De serie zou in totaal namelijk uit zeven boeken bestaan. Dus na The Winds of Winter moet de auteur nog aan de slag met het allerlaatste boek dat A Dream of Spring gaat heten. Hopelijk voor de fans weet George R.R. Martin beide boeken snel af te ronden!

Er is nog niet veel bekend over The Winds of Winter, maar George R.R. Martin heeft aangegeven dat hij aan een ander einde werkt dan die van de tv-serie. Waarschijnlijk heeft de auteur dus nog wat verrassingen in petto voor zijn lezers.

Bron: EW.com.

Lees ook: Boekentips van George R.R. Martin

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Weekend-special: GRATIS ebook Fallen downloaden

  • De leukste bovennatuurlijke series op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen