Met Netflix Party kijk je samen Netflix

Vind je het leuk om samen films of series te kijken, maar heb je niet altijd tijd om fysiek met iemand af te spreken? Of zit je verplicht thuis en kan je je vrienden niet zien? Dan is daar nu een oplossing voor! Er bestaat namelijk nu Netflix Party. Hiermee kan je samen Netflix kijken, terwijl je niet samen in dezelfde ruimte bent. Dit is ideaal voor langeafstandvriendschappen, voor als je in quarantaine zit of als je 's avonds samen een aflevering van je favoriete serie wil kijken!

Bron: Shutterstock.com

Hoe werkt het?

Met Netflix Party kan je dus samen films en/of series kijken zonder fysiek in dezelfde ruimte aanwezig te hoeven zijn, maar hoe werkt dat precies? Om Netflix Party te kunnen installeren moet je Google Chrome hebben op je laptop of desktop. Het werkt namelijk alleen in de browser van Google Chrome en alleen op een laptop of desktop. Als je Google Chrome hebt geïnstalleerd kan je via deze link Netflix Party downloaden. Ga vervolgens naar de website van Netflix en kies de film of serie uit die je met je vrienden wil gaan kijken. Rechts bovenin de internetbalk zie je het logo NP oplichten. Klik op het logo en vervolgens op 'Start Party'. Er verschijnt een URL die je naar je vrienden kan sturen. Als je vrienden daarop klikken worden ze direct naar de website van Netflix gestuurd. Ze hoeven dan alleen nog maar op het logo NP te klikken en ze worden toegevoegd aan de party!

Netflix Party heeft ervoor gezorgd dat als je tegelijkertijd een film of serie kijkt, het ook echt tegelijk wordt afgespeeld. Hierdoor loop je niet het risico dat jouw aflevering al verder is dan die van je vriend of vriendin. Daarnaast kan je tijdens het kijken ook samen chatten! Zo kun je discussiëren over wat er in de film of serie gebeurd terwijl je aan het kijken bent. Mocht je meer uitleg willen over Netflix Party, bekijk dan het filmpje hieronder over hoe het werkt:

Mocht je de komende tijd dus thuis moeten blijven, dan kan je op deze manier toch met je vrienden samen Netflix kijken!

Bron: Netflix Party, Netflix, Huffington Post.

Lees ook: Netflix tip! Op deze manier kijk je meer films en series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen