• Home
  • Nieuws
  • Deze seizoenfinales van populaire series zijn in gevaar door het Coronavirus

Deze seizoenfinales van populaire series zijn in gevaar door het Coronavirus

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat ook de filmwereld getroffen is door het Coronavirus. Zo zijn er veel releases van films uitgesteld en zijn er veel opnames van films en series stilgelegd. Doordat veel opnames stilliggen, zijn een aantal seriefinales in gevaar doordat die nu niet gefilmd kunnen worden. Dit betekent dat we op veel series langer moeten wachten voordat we zien hoe het seizoen eindigt. Wij hebben uitgezocht welke seizoensfinales er door het Coronavirus in gevaar zijn.

De website Entertainment Weekly heeft onderzoek gedaan naar welke producties er stil liggen, maar ook naar welke series al helemaal opgenomen zijn en dus gewoon uitgezonden blijven worden. De website vermeld er wel bij dat alhoewel de producties stil liggen er nog niks zeker is.

Momenteel liggen de opnames stil van het zevende seizoen van The Blacklist. De laatste aflevering van seizoen 7 zou eigenlijk in mei worden uitgezonden, maar doordat de prodcutie nu stil ligt is het nog niet zeker of dit haalbaar is. Ditzelfde geldt voor de series Chicago Med, Chicago Fire, Chicago PD en Empire. Fargo zou eigenlijk op 19 april terugkeren in Amerika en de meeste afleveringen zijn ook al opgenomen, maar doordat de productie nu stil ligt is het niet zeker of de serie op 19 april al te zien is.

Ook de bekende ziekenhuisserie Grey's Anatomy heeft last van het Coronavirus. De opnames van de serie, waarin we laatst afscheid hebben genomen van een populair karakter, liggen stil waardoor het niet zeker is of de seizoensfinale in mei kan worden uitgezonden. Ook The Flash, FBI en Last Man Standing liggen momenteel stil. alle drie de seizoensfinales zouden ook in mei worden uitgezonden.

Bron: ABC Studios 

Maar dat is nog niet alles, ook de opnames van Mom, NCIS (die alweer het zeventiende seizoen afsluit), New Amsterdam, Supergirl en Riverdale liggen stil. De seizoens finale van Riverdale zou eigenlijk op 15 mei worden uitgezonden, maar doordat de productie is opgeschort is het nog onduidelijk of dit haalbaar is. Ook liggen de opnames van het allerlaatste seizoen van Supernatural stil. De allerlaatste aflevering van de serie zou eigenlijk op 18 mei worden uitgezonden, maar waarschijnlijk wordt dit verplaatst. De fans moeten dus nog wat langer wachten voordat ze de allerlaatste aflevering kunnen zien.

Maar gelukkig is er ook nog goed nieuws! Een aantal series hebben alle opnames al afgerond voordat het werd stil gelegd. Hierdoor kunnen veel series gewoon zoals gepland worden uitgezonden. De volgende series hadden de opnames al afgerond en zullen gewoon worden uitgezonden: Better Call Saul, Brooklyn Nine-NineHawaii Five-0, Homeland, How To Get Away With Murder, Insecure, Killing Eve, Modern Family, Star Trek: Picard, Star Trek: Discovery, This is Us, The Walking Dead, Westworld en Will & Grace.

Bron: EW.com.

Lees ook: De voordelen van verplicht thuisblijven

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De première datum van PLL is bekend!

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Boeken top-5: De leukste series!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen