• Home
  • Nieuws
  • Dan maar thuis gamen! Ubisoft heeft tot wel 75% korting

Dan maar thuis gamen! Ubisoft heeft tot wel 75% korting

Nu veel mensen verplicht binnen moeten blijven is dit het ideale momenten om je PC, Xbox of Playstation er weer eens bij te pakken en te gamen! Heb je nu al je games al uitgespeeld en ben je op zoek naar iets nieuws? Dan is er goed nieuws! Ubisoft heeft nu kortingen tot wel 75% op heel veel games! Hierdoor kan je goedkoop nieuwe games spelen. Dus zet wat eten en drinken klaar, pak die controller op en ga gamen!

Bron: Shutterstock.com

Tot 75% korting

Als fervent gamer heb je waarschijnlijk al heel wat games verslonden. Als je op zoek bent naar iets nieuws dan kan Ubioft je vast wel helpen! Op heel veel games zit tot wel 75% korting. Op de Ubisoft website hebben ze een groot aanbod aan games. Heb je zin in een spel met actie? Dan is Far Cry 5 misschien wel iets voor jou! (Lees vooral ook HIER onze recensie van deze game.) Heb je meer zin in een grappige platform game? Dan is Southpark - The Stick of Truth waarschijnlijk meer jouw ding. Heb je juist zin in een avonturen game met een tof verhaal? Dan kunnen wij Assassin's Creed: Origins zeker aanraden! (Je kunt onze recensie HIER lezen.)

Assassin's Creed Odyssey gratis speelbaar

Naast al deze kortingen heeft Ubisoft nog iets leuks. Tot en met zondag 22 maart is Assassin's Creed: Odyssey gratis te spelen! Op deze manier kan je kijken of het spel iets voor je is en eventueel aanschaffen nadat de gratis speelperiode voorbij is. En ook Assassin's Creed: Odyssey is nu in de aanbieding, dus mocht het spel je bevallen dan is dit het moment om hem te kopen. De game kan je gratis HIER downloaden en is beschikbaar voor PC, PS4 en Xbox One. Mocht je na het spelen nog niet helemaal overtuigd zijn, dan kan je altijd onze recensie van het spel lezen.

Bron: Ubisoft.

Lees ook: Beste games uit 2019 tot nu toe

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De favoriete (bord)spellen van de redactie

  • 5 games voor elke fantasie- en verhaalliefhebber

  • Komt een man in de winkel

  • Beste games uit 2019 tot nu toe

  • Wreck-it Ralph (DVD)

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen