Kijk meer dan 300 documentaires gratis

Momenteel zitten er veel mensen verplicht thuis. Ondanks dat dit een vervelende situatie is, zitten er ook voordelen aan vast! Nu heb je bijvoorbeeld eindelijk tijd om die ene serie te bingen die je al tijden wil zien. Maar als je zelfs dat allemaal gedaan hebt, dan heeft het IDFA een oplossing voor je. Zij hebben namelijk meer dan 300 documentaires gratis online gezet! Zo kom jij de komende tijd wel door.

Bron: Shutterstock.com

IDFA staat voor het International Documentary Film Festival Amsterdam. In hun online database hebben ze meer dan 300 gratis documentaires beschikbaar binnen Nederland. Buiten Nederland zijn dat er ongeveer 200. Er zijn ontzettend veel diverse documentaires beschikbaar; van een twaalfjarige Syrische vluchteling die vrienden in Nederland probeert te maken, tot een documentaire van een all boys cheerleading team. Voor ieder is er wel wat wils. De hele lijst met documentaires is HIER te bekijken.

Naast al deze gratis documentaires heeft het IDFA nog veel meer documentaires online staan die je tegen een kleine vergoeding kan bekijken. Dit geld gaat naar de filmmaker, distributeur of andere rechthebbende van de film en komt dus in goede handen terecht!

Mocht je de komende tijd Netflix, Videoland of Disney+ even zat zijn, of ben je eens toe aan iets nieuws, dan is dit misschien de oplossing voor jou. Tussen deze 300 documentaires zit er voor iedereen wel iets tussen. Zo hoef jij je de komende tijd niet te vervelen!

Bron: IDFA

Lees ook: 10 onbekendere maar geweldige tekenfilms op Disney+

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 9 interessante Netflix documentaires

  • De beste Netflix Orginal documentaires

  • Documentaires op Netflix die je eens moet kijken

  • 5 documentaires die je blik op de wereld veranderen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen