Celebrities lezen kinderboeken voor

Zit je de komende tijd veel thuis, maar wil je alsnog dat je kind veel boeken kan lezen? Dan zijn er gelukkig genoeg oplossingen. Zo hebben wij al een aantal tips gegeven voor als je nieuwe boeken wil lezen zonder de deur uit te hoeven en zitten er ook zelfs voordelen aan het thuisblijven! Maar ook de website StorylineOnline heeft iets bedacht. Op hun YouTube kanaal lezen beroemdheden kinderboeken voor! Zo leest niemand minder dan Kristen Bell (de stem van Anna uit Frozen) bijvoorbeeld voor uit het boek Quackenstein Hatches a Family!

Op het YouTube kanaal staan ontzettend veel bekende acteurs, actrices en andere beroemdheden die voorlezen uit kinderboeken. Één nadeel: de boeken worden wel voorgelezen in het Engels. Maar voor de kinderen die bijvoorbeeld tweetalig worden opgevoed is dit natuurlijk hartstikke leuk. En daarnaast is het als volwassene stiekem ook heel leuk om door deze celebrities voorgelezen te worden!

Zoals gezegd leest Kristen Bell voor uit het boek Quackenstein Hatches a Family, dat je hieronder kan bekijken:

Ook David Harbour (Jim Hopper in Stranger Things) leest voor uit een boek. Hij leest het boek Snappsy The Alligator (Did Not Ask to Be in This Book) voor: 

Ook Oprah Winfrey leest een boek voor, namelijk The Hula-Hoopin' Queen:

De knappe acteur Chris Pine (Wonder Woman) leest voor uit het boek Clark the Shark: 

Tot slot leest Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina) voor uit The House That Jane Built:

Kan je hier nu echt geen genoeg van krijgen? Neem dan ook een kijkje op het YouTube kanaal van Storyline Online. Daar staan nog veel meer filmpjes op van celebrities die voorlezen uit kinderboeken!

Bron: Storyline Online, Popsugar.

Lees ook: Populaire boeken die in april 2020 verschijnen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Mooie boekenquotes

  • Shoptip: 10x relaxstoelen voor buiten

  • Shoptip: 10x coole e-reader covers

  • Riverdale seizoen 4 is bevestigd

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen