• Home
  • Nieuws
  • Love is Blind en The Circle krijgen nieuwe seizoenen

Love is Blind en The Circle krijgen nieuwe seizoenen

Aan het vele thuiszitten zitten ook een aantal voordelen. Zo heb je nu eindelijk eens tijd om die ene film of serie te kijken die je al lange tijd wil zien. Zo staan onder andere de series Love is Blind en The Circle op Netflix. Heb je genoten van deze twee series? Dan is er goed nieuws! Netflix heeft namelijk aangekondigd dat beide series zijn vernieuwd met maar liefst twee seizoenen!

In de serie Love is Blind zijn single mannen en vrouwen op zoek naar de liefde. De mannen en vrouwen wonen apart in het gebouw en komen alleen samen in zogeheten conversatie 'pods'. Ze worden gescheiden door een glazen wand. Na tien dagen worden ze voor de keuze gezet: zich verloven, of uit elkaar gaan.

Bron: Netflix, Kinetic Content

The Circle gaat over een groep deelnemers die geïsoleerd worden in hun eigen apartementen en die alleen met de andere deelnemers kunnen communiceren via 'the Circle'. Hun berichten worden omgezet in tekstberichten, waardoor de deelnemers zich een heel andere identiteit kunnen aannemen om hopelijk een van de andere deelnemers voor zich te winnen. Eens in de zoveel tijd wordt de groep gevraagd om hun medekandidaten te beoordelen. Degene met de meeste stemmen wordt de influencer van the Circle en krijgt de mogelijkheid om een andere kandidaat te elimineren van het spel. De winnaar kan 100.000 dollar winnen.

De Netflix Vice President van Nonfiction Series en Comedy Specials, Brandon Rieggs, zegt het volgende over het vernieuwen van de series: "Het is ongelofelijk om te zien dat Netflix abonnees over de hele wereld reageren op de rauwe, authentieke verhalen van echte mensen. We zijn ontzettend blij dat fans deze series met zoveel enthousiasme en gedeelde passie hebben omarmd."

Love is Blind en The Circle zijn dus door Netflix verlengd met maar liefst twee seizoenen! Maar het duurt nog wel even voordat we van de nieuwe seizoenen kunnen genieten. Deze komen namelijk pas in 2021 op Netflix te staan. Een exacte releasedatum is nog niet vrijgegeven.

Bron: EW.com, Netflix.

Lees ook: De beste crime films en series op Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen