Dit is de #blackAF trailer

Netflix is goed bezig met Original series. Binnenkort komt er namelijk een nieuwe Netflix Original Sitcom uit op Netflix genaamd #blackAF. De serie wordt gemaakt door Kenya Barris, die ook de serie Black-ish heeft gemaakt. Van deze nieuwe sitcom heeft Netflix nu de eerste trailer vrijgegeven. De #blackAF trailer zit vol humor en herkenbare situaties!

#blackAF trailer                 #blackAF trailer                 #blackAF trailer                 #blackAF trailer                 #blackAF trailerBron: Gabriel Delerme, Netflix, EW.com

Kenya Barris zal de serie niet alleen maken, hij vertolkt zelf ook de hoofdrol. De serie zal namelijk losjes geïnspireerd zijn op zijn eigen leven en op zijn aanpak van ouderschap, relaties, ras en cultuur. In de serie speelt hij een gefictionaliseerde versie van hemzelf. In de #blackAF trailer is te zien dat de serie gaat over een documentaire die de dochter van het karakter van Kenya Barris maakt over haar grote familie. De serie zal zich focussen op wat het betekent voor een rijke, zwarte familie in een moderne wereld om het 'juiste' te doen, terwijl 'juist' geen vast concept meer is.

De serie zal gefilmd zijn in een mockumentary-achtige stijl, zoals Modern Family en The Office. #blackAF zal bestaan uit 8 afleveringen van 30 minuten die allemaal tegelijk op Netflix worden uitgebracht.

 

Ben je benieuwd geworden naar de #BlackAF trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

We hoeven nog maar eventjes geduld te hebben. #BlackAF is namelijk vanaf 17 april al te zien op Netflix. En met de korte afleveringen is deze serie perfect voor een bingewatchavond!

Bron: EW.com, Deadline, Collider.

Lees ook: De beste crime films en series op Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Pikante films op Netflix

 • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen