• Home
  • Nieuws
  • Fantastic Beasts 3 krijgt een grote tovenaarsoorlog

Fantastic Beasts 3 krijgt een grote tovenaarsoorlog

Het is al een tijdje geleden sinds we voor het laatst iets hebben gehoord over Fantastic Beasts 3. Vanwege het Coronavirus liggen de opnames namelijk stil. Eindelijk krijgen we toch wat nieuws te horen over het nieuwste deel in de Fantastic Beasts-reeks. Dan Fogler, die de rol van het geliefde karakter Jacob Kowalski speelt, verklapt namelijk dat we een gigantische tovenaarsoorlog kunnen verwachten in Fantastic Beasts 3!

In het eerste deel van de franchise, Fantastic Beasts and Where to Find Them, maken we kennis met magizoologist Newt Scamander. Hij laat per ongeluk allemaal fabeldieren vrij in New York. Het tweede deel uit de reeks, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, was een meer duistere film en focuste zich op de slechte tovenaar Gellert Grindelwald. Waar de derde film precies over gaat is nog niet bekend gemaakt, maar dankzij acteur Dan Fogler weten we er al iets meer over.

Bron: Warner Bros.

De acteur vertelde namelijk in een interview met Syfy Wire het volgende over Fantastic Beasts 3: "Ik heb het script gelezen en de karakter ontwikkeling is erg goed en het gevoel van de film lijkt heel erg op die van de eerste film, wat geweldig is. Het leidt naar een gigantische oorlog met op de achtergrond de Tweede Wereldoorlog. Dus je kan verwachten dat er epische gevechtsscènes aan zullen komen."

Dat belooft al veel goeds voor het derde deel in deze leuke franchise! Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat we Fantastic Beasts 3 in de bioscopen kunnen gaan bewonderen. De release datum voor het derde deel staat nu gepland voor november 2021, maar aangezien de productie momenteel stil ligt zou het kunnen dat de releasedatum nog verschoven gaat worden. Hier is echter nog niks over bekend gemaakt.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten op Fantastic Beasts 3!

Bron: Syfy.com, Digital Spy, Screenrant, Movieweb.

Lees ook: Newt Scamander hoopt op dit Harry Potter karakter in 'Fantastic Beasts 3'

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • De top 10 beste boekverfilmingen

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen