• Home
  • Nieuws
  • Teen Wolf acteurs willen nieuwe afleveringen maken van de serie

Teen Wolf acteurs willen nieuwe afleveringen maken van de serie

Pas op! Spoilers voor het einde van Teen Wolf

De populaire serie Teen Wolf is helaas alweer in 2017 geëindigd. Sindsdien moeten we Scott, Lydia, Stiles en alle andere leuke karakters missen. Maar niet voor lang als het aan de acteurs ligt! Een aantal acteurs van de serie, waaronder Tyler Posey die de rol van Scott vertolkte, willen heel graag nieuwe afleveringen van Teen Wolf maken. Wie weet zien we deze karakters binnenkort dus weer terug op ons scherm!

Het begon met een tweet van de acteur Tyler Posey. Hij zegt het volgende in de tweet: "Hey MTV, ik denk dat het tijd is om nieuwe afleveringen van Teen Wolf te maken. Eerst Jersey shore Family Vacation en nu een middelbareschool reünie van Teen Wolf. Ik ben er klaar voor. En ik ben nu 28, dus dat is een geschikte leeftijd." Onder de tweet reageerde Cody Christian, die de rol van Theo Raeken vertolkte, en Colton Haynes, die de rol van Jackson Whittemore speelde, dat ze beide ook wel nieuwe afleveringen willen maken!

Het zou niet gek zijn als er nieuwe afleveringen van Teen Wolf zouden komen. De serie heeft een relatief open einde. Scott verliet namelijk met een groep de stad om meer wolven te vinden om bij zijn roedel te voegen om in een oorlog te vechten. Jeff Davis, de maker van de serie, vertelde in een interview aan Entertainment Weekly het volgende: "We wilden geen laatste aflevering die afsloot met 'the end'. We wilden afsluiten met 'en het avontuur gaat verder...' Ik vind het leuk om te bedenken dat ze doorgaan met vechten." Het zou dus helemaal geen gek idee zijn om nieuwe afleveringen van de serie te maken! In 2017 waren er zelfs plannen voor een reboot met een nieuwe cast, maar deze plannen zijn nooit doorgezet. Maar wie weet krijgen we ooit nieuwe afleveringen te zien met de oude cast.

Bron: EW.com

Lees ook: Series met de mooiste mannen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen