• Home
  • Nieuws
  • The Princess Diaries is terug met Corona Princess Diaries

The Princess Diaries is terug met Corona Princess Diaries

Je hebt vast wel eens de leuke film The Princess Diaries gezien! Hierin speelt Anne Hathaway de rol van prinses Mia. Er zijn in totaal twee films verschenen en er gaan geruchten dat er een The Princess Diaries 3 in de maak is! De films zijn gebaseerd op het boek Dagboek van een prinses van Meg Cabot. Deze auteur heeft nu besloten om een speciaal Corona dagboek te schrijven genaamd Corona Princess Diaries!

Bron: Walt Disney Pictures

De auteur heeft op haar website de eerste vier hoofdstukken van de Corona Princess Diaries geplaatst die voor iedereen gratis te lezen zijn. Elke dag plaatst ze een nieuwe pagina uit het dagboek. In haar eerste blog geeft ze een korte introductie over dit speciale dagboek. Hierin zegt ze ook dat het Coronavirus iets is om serieus te nemen en bedankt ze de ziekenhuismedewerkers. "Hoi iedereen! Ik hoop dat jullie allemaal veilig en gezond zijn gedurende deze moeilijke periode. Gek genoeg kreeg ik pagina's van Mia Thermopolis van Genovia's dagboek in handen. En als de koninklijke biograaf moet ik deze natuurlijk met jullie delen. *Hou in gedachten dat zoals met elk dagboek, dit boek niet is bewerkt. Daarnaast zijn de prinses en ik ons ervan bewust dat dit een serieuze en snel ontwikkelende crisis is. Ik wil alle ziekenhuismedewerkers en alle andere bedanken die er alles aan doen om ons gezond, veilig en gevoed te houden."

In het nieuwe dagboek van Mia wordt er voornamelijk gefocust op hoe zij omgaat met het coronavirus in Genovia. Mia worstelt met wat het beste is voor het land, maar daarnaast heeft ze ook te maken met haar familie. Haar man Michael zit in zelf isolatie nadat hij blootgesteld is aan het virus in het ziekenhuis waar hij onderzoek doet. 

Meg Cabot heeft er een ontzettend leuke draai aan gegeven en het nieuwe dagboek is zeker de moeite waard om te lezen! Op haar website kun je de eerste paar hoofdstukken lezen!

Bron: EW.com, Megcabot.com.

Lees ook: De 11 beste make-overs in films

Nieuwste artikelen

  • De vuurdraak - Alastair Chisholm

  • Canary Islands - Charles van Haverbeke

  • Baba Jaga legde een ei - Dubravka Ugrešić

  • Rozen & revolutie - Sarah Maclean

  • De lijst van Violet Sopjes - David Vlietstra

Gerelateerde artikelen

  • The Princess Diaries auteur Meg Cabot komt met nieuw boek No Offense

Zoek in artikelen