Kijk hier de speciale The Nanny reünie

"Oh, Mr. Sheffield!" Als je de leuke serie The Nanny hebt gezien dan herken je deze uitspraak vast en zeker. Fran Fine sprak deze zin regelmatig uit om de aandacht van haar baas Mr. Sheffield te vragen. De sitcom werd van 1993 tot en met 1999 uitgezonden, maar is nog steeds ontzettend leuk om te kijken. En voor de fans van The Nanny is er nu ontzettend leuk nieuws, er is namelijk een speciale The Nanny reünie uitgezonden, waarbij de gehele cast van de allereerste aflevering bij elkaar is gekomen om de eerste aflevering na te spelen. Bekijk deze reünie snel in dit artikel!

The Nanny reünie                                 The Nanny reünieBron: CBS

In deze tijden van reboots, remakes en reünies kon de serie The Nanny natuurlijk niet achterblijven. In deze huidige tijden was het voor de cast helaas niet mogelijk om fysiek bij elkaar te zijn, maar dankzij de huidige technologie hebben ze via een online verbinding toch samen de eerste aflevering na kunnen spelen! Fran Drescher zegt er het volgende over in een interview: "Lachen is het beste medicijn! Dus in deze uitdagende tijden vroegen Peter Marc Jacobsen (de co-maker van The Nanny) en ik ons af of het niet leuk zou zijn om de cast bij elkaar te brengen voor een virtuele lezing van de pilot aflevering. Het is een unieke voorstelling tijdens deze pandemie voor onze fans over de hele wereld die momenteel in isolatie zitten en wel iets opbeurends kunnen gebruiken! Het heeft ons zeker eventjes verblijd en we hopen dat dat ook voor de fans geldt."

Aan het begin van de The Nanny reünie stellen de castleden elkaar voor. Het is met name ontzettend leuk om te zien hoe alle kinderen zijn opgegroeid! In deze online reünie zijn naast Fran Drescher, die de rol van Fran Fine speelde ook de volgende castleden te zien: Charles Shaughnessy (Mr. Sheffield) Daniel Davis (Niles) Lauren Lane (C.C. Babcock), Nicholle Tom (Maggie Sheffield), Benjamin Salisbury (Brighton Sheffield), Madeline Zima (Grace Sheffield), Renee Taylor (Sylvia Fine), Alex Sternin (Eddie), Ann Hampton Callaway (de zangeres van de titelsong), DeeDee Rescher (Dotty), Rachel Chagall (Val Toriello) en Jonathan Penner (Danny Imperiali).

Ben je benieuwd geworden naar de The Nanny reünie? Bekijk hem dan snel hieronder!

Bron: Youtube, Variety.

Lees ook: 15 x de beste sitcoms

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

Zoek in artikelen