• Home
  • Nieuws
  • J.K. Rowling lanceert Harry Potter at Home

J.K. Rowling lanceert Harry Potter at Home

Accio nieuwe Harry Potter website! Voor alle Potterheads (en toekomstige Potterheads) die zich momenteel thuis vervelen heeft J.K. Rowling iets leuks bedacht. Ze heeft namelijk een nieuwe online Harry Potter hub gelanceerd op de website Wizarding World. Hier zijn ontzettend veel leuke Harry Potter gerelateerde dingen te doen om de kinderen die nu thuis zitten vermaak te bieden. 

Bron: Warner Bros.

Voor deze website heeft J.K. Rowling samengewerkt met Audible, Bloomsbury, OverDrive, Pottermore Publishing en Scholastic om leraren te helpen de kinderen les te geven aan de hand van Harry Potter boeken, maar ook om de verveling tegen te gaan. Ze tweet er zelf het volgende over: "Ouders, leraren en verzorgers die hard werken om de kinderen te vermaken en geïntereseerd te houden tijdens de lockdown kunnen misschien wel wat magie gebruiken. Daarom ben ik blij om te zeggen dat ik Harrypotterathome.com gelanceerd heb."

Op de website wordt er verteld wat er allemaal te doen is op Harry Potter at Home en dat is ontzettend veel! Zo zijn er speciale bijdragen van Bloomsbury en Scholastic en zijn er knutselvideo's beschikbaar. Zo kan je bijvoorbeeld leren hoe je een Niffler moet tekenen. Verder zijn er leuke artikelen om te lezen, kun je quizzen doen en puzzels maken en is er nog veel meer te doen voor de mensen die de boeken voor het eerst ontdekken, maar ook voor de lezers die al bekend zijn met Harry Potter. Kortom, met Harry Potter at Home gaat J.K. Rowling de verveling tegen!

Wil je nu zelf een kijkje nemen op Harry Potter at Home? Dat kan! HIER kun je een kijkje nemen op de website.

Bron: EW.com, Movieweb, Wizarding World.

Lees ook: 38 Harry Potter sequels die we allemaal graag zien gebeuren!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De top 10 beste boekverfilmingen

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen