• Home
  • Nieuws
  • Pathé geeft iedere dag een gratis film weg

Pathé geeft iedere dag een gratis film weg

De komende de tijd moeten we met zijn allen zo veel mogelijk binnenblijven. Gelukkig zitten er ook veel voordelen aan het thuisblijven! En dankzij de streamingdiensten als Netflix en Disney+ hoeven we ons niet te vervelen. Maar nu heeft ook Pathé nog iets heel leuks voor iedereen in petto! Vanaf 6 april geven ze elke dag een gratis film weg om te bekijken. Zo hoeven we ons straks helemaal niet meer te vervelen!

Bron: Shutterstock

Voor de filmliefhebbers onder ons is dit natuurlijk ontzettend goed nieuws! Van 6 april tot en met 28 april deelt Pathé elke dag een code voor een andere film waarmee je gratis die film kunt kijken bij Pathé thuis. Deze code wordt elke dag om 09:00 uur 's ochtends gedeeld op de sociale mediakanalen van het bedrijf. De code is geldig tot 23:59 diezelfde dag. Je hebt dus tijd genoeg om de code te activeren. Let op! Elke dag deelt Pathé een code voor een specifieke film. De code werkt alleen voor de film die Pathé die dag heeft gedeeld. De code is dus niet geldig voor het gehele assortiment, maar voor één specifieke film. Volgens de video on demand-service zullen ze een breed assortiment aan films delen, waaronder Rambo: Last Blood, Huisvrouwen Bestaan Niet en Midway. Hierdoor zit er voor iedereen wel iets tussen! Als een film je de ene dag niet ligt, dan is de volgende film misschien wel iets voor jou! In totaal zullen er dus 23 films gedeeld worden die je gratis en voor niets kunt gaan kijken. Zo is het thuis zitten ineens toch een stukje minder vervelend!

Helaas zijn er door het Coronavirus ook veel films uitgesteld en liggen de opnames van veel series stil, waardoor de serie finales zelfs in gevaar komen! Zo wordt onder andere de finale van de serie Supernatural uitgesteld vanwege het Coronavirus. Maar gelukkig kunnen we naast Pathé thuis ook genieten van andere streamingdiensten. Zo staan er veel leuke series op Disney+ en voor de crime liefhebbers heeft Netflix een groot aanbod. Kortom, de komende tijd komen we wel door!

Bron: Pathé, Pathé thuis, Shutterstock.

Lees ook: 13x animatiefilms met vervolgen om te bingewatchen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen