• Home
  • Nieuws
  • J.K. Rowling deelt een emotionele herinnering over Alan Rickman

J.K. Rowling deelt een emotionele herinnering over Alan Rickman

In 2016 overleed de geweldige acteur Alan Rickman. Deze acteur heeft gedurende zijn carrière in ontzettend veel films gespeeld, maar zijn meest bekende rol is toch wel die van Severus Sneep in de Harry Potter films. Alan Rickman speelde dit karakter geweldig en Sneep heeft dan ook bij velen een plekje in het hart veroverd. Zo ook bij J.K. Rowling. Op Twitter deelt de auteur van de Harry Potter boeken een emotionele herinnering aan de overleden acteur.

Bron: Warner Bros.

Op Twitter kreeg J.K. Rowling een tweet van een fan. Hierin schreef de fan dat ze momenteel Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 aan het kijken is, en dat ze er nog niet klaar voor is om afscheid te nemen van Alan Rickman. Vervolgens bedankt ze J.K. Rowling voor het schrijven van het karakter Severus Sneep en dat ze Alan Rickman heeft weten te overtuigen om de rol te gaan spelen omdat hij de perfecte Sneep was. Veel van de Harry Potter fans zullen het met deze fan eens zijn!

Maar dat is nog niet alles. Na het plaatsen van deze tweet reageerde niemand minder dan J.K. Rowling erop! J.K. Rowling deelt namelijk een emotionele herinnering over de acteur terwijl ze aan het werk was aan Harry Potter and the Cursed Child. J.K. Rowling tweet het volgende: "In Harry Potter & the Cursed Child zien we Sneep voor het eerst met zijn rug naar het publiek toe. Tijdens de repetitie waarbij hij zijn lange zwarte pruik op had vulden mijn ogen zich met tranen, want voor één seconde dacht ik dat als Sneep zich om zou draaien, ik Alan zou zien." Hiervan breekt ons hart toch wel een klein beetje! Bekijk hieronder de tweet van J.K. Rowling:

Alan Rickman wordt nog steeds ontzettend gemist door zijn fans. Maar zelfs na al deze tijd zullen we deze fantastische acteur nooit vergeten. Hij blijft voor altijd bij ons. Always.

Bron: EW.com.

Lees ook: J.K. Rowling lanceert Harry Potter at Home

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • De top 10 beste boekverfilmingen

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen