• Home
  • Nieuws
  • Uitgestelde Disney films mogelijk direct naar Disney+

Uitgestelde Disney films mogelijk direct naar Disney+

Het kan je niet zijn ontgaan dat vanwege het Coronavirus er veel films zijn uitgesteld. Hierdoor duurt het langer voordat we films als No Time to Die en Mulan in de bioscoop kunnen gaan zien. Dankzij het virus heeft Disney besloten om films als Frozen 2 eerder beschikbaar te stellen op de streamingdienst. Maar dat is nog niet alles. Volgens de voormalige CEO van Disney is de streamingdienst aan het overwegen om een aantal bioscoopfilms van Disney direct op Disney+ uit te brengen!

 

Nog geen DIsney+? Kijk nu 7 dagen gratis klik HIERJe kan je hier aanmelden voor een maandabonnement van €6,99. Je betaalt 0,01 cent om je account te verifiëren. Wil je alleen 7 dagen gratis kijken en niet vastzitten aan een abonnement? Gan dan naar je Disney+ account en naar het kopje 'account'. Hier kan je je abonnement opzeggen. Je kan dan wel nog 7 dagen gratis kijken, maar er worden daarna geen kosten in rekening gebracht.

Bron: Shutterstock

Disney heeft al bekend gemaakt dat ze de film Artemis Fowl niet meer in de bioscoop gaan uitbrengen, maar direct naar Disney+ halen. Volgens de voormalige CEO van Disney, die nu de huidige uitvoerend voorzitter is, Bob Iger, zou het kunnen dat er meer films direct naar Disney+ worden gebracht. Hij zegt er het volgende over: "Er zijn een aantal films waarover we besloten hebben om ze naar Disney+ te brengen. We hebben er al een aangekondigd, namelijk Artemis Fowl. Deze film zou eigenlijk in de bioscopen worden uitgebracht. Andere films hebben we uitgesteld. Sommige films hebben we eerder naar Disney+ gehaald dan we normaal gesproken zouden doen, zoals Frozen 2 en Onward. {...} Als we kijken naar films die na Artemis Fowl naar Disney+ komen, dan hebben we er nog een aantal op het oog, maar voor de grote Disney films wachten we op een nieuw tijdslot om de film uit te brengen in de bioscoop. Voor sommige films hebben we al een nieuwe releasedatum bekend gemaakt."

Voor de fans die wachten totdat ze films als Mulan en Black Widow kunnen gaan kijken, hoeven niet bang te zijn dat ze die niet meer in de bioscoop kunnen gaan zien. Die films worden gewoon nog in de theaters uitgebracht! Het is nog niet bekend welke films Disney dan wel direct naar de streamingdienst zal gaan halen.

Bron: Movieweb, Screenrant.

Lees ook: De beste fantasy films op Disney+

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen