Lees gratis ebooks bij de bibliotheek

Aan het verplicht thuis blijven zitten gelukkig ook een aantal voordelen. Zo heb je eindelijk eens tijd om dat ene boek uit te lezen dat al lang op je TBR stapel ligt. Heb jij de laatste tijd ook veel boeken gelezen en ben je al door je boeken heen? Dan is er goed nieuws! De bibliotheken in Nederland bieden nu een gratis app aan waarop je gratis e-books kunt lezen. Zo hoef jij je de komende tijd nog niet te vervelen!

Bron: Shutterstock

In de huidige tijd zijn niet alleen veel winkels gesloten, maar ook alle bibliotheken zijn dicht. Dit betekent dat we niet meer even naar de bibliotheek kunnen gaan om een nieuw boek uit te zoeken. Gelukkig hebben de bibliotheken daar nu iets op bedacht. Ze hebben namelijk de ThuisBieb app gratis toegankelijk gemaakt voor iedereen! De app is gratis te dowloaden en als je je emailadres hebt achtergelaten en je account hebt geactiveerd kan je gratis beginnen met lezen! 

In de app zijn vele ebooks te vinden, van non-fictie boeken als De meeste mensen deugen tot de spannende thriller Versplinterd van Karin Slaughter. Ook voor de jeugd heeft de bibliotheek verschillende ebooks gratis beschikbaar gesteld. Zo kunnen de jongere kinderen genieten van een Dolfje Weerwolfje boek en de oudere kinderen van Spijt! van Carry Slee. Ook heeft de bibliotheek een aantal Young Adult boeken beschikbaar gesteld, zoals Een weeffout in onze sterren van John Green. Kortom, voor ieder is er wel wat wils!

Bron: Onlinebibliotheek, bright.

Lees ook: Tips voor als je thuis moet blijven en niet naar de boekwinkel of bibliotheek kan

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

  • Mooie boekenquotes

  • Weekend-special: GRATIS ebook Fallen downloaden

  • Shoptip: 10x relaxstoelen voor buiten

  • Adembenemende bibliotheken waar elke boekenwurm moet zijn geweest 

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen