Er komt een High School Musical reünie

"We're all in this together!" niet alleen blijft dit een iconisch nummer van de High School Musical films, deze zin is relevanter dan ooit in het huidige tijdperk. En dat dacht de cast van de High School Musical films ook! Ashley Tisdale (Sharpay) maakte eerder al op het nummer een TikTok video, waardoor ze een ware trend startte, maar nu heeft de Amerikaanse zender ABC besloten om een Disney Singalong te organiseren! Hiervoor keert een groot deel van de originele High School Musical cast terug én zullen een aantal andere Disney sterren ook meedoen!

High School Musical reünie                High School Musical reünieBron: Salty Pictures, Disney

Voor de Disney Singalong zullen veel sterren uit de High School Musical films meedoen om het nummer 'We're All in this Together' ten gehoren te brengen. De High School Musical reünie wordt gedaan via Zoom terwijl alle acteurs gewoon thuis zitten! Zo zullen onder andere Vanessa Hudgens (Gabriella), Ashley Tisdale (Sharpay), Corbin Bleu (Chad), Monique Coleman (Taylor) en Lucas Grabeel (Ryan) allemaal te zien zijn tijdens de reünie. En er is nog meer groot nieuws want niemand minder dan Zac Efron, die natuurlijk de rol van Troy Bolton vertolkte,  zal ook terugkeren! Hij zal waarschijnlijk niet meezingen met het nummer, maar hij zal wel een speciale boodschap opnemen voor de special.

De regisseur van de High School Musical films, Kenny Ortega, zal ook te zien zijn in de special. Hij vertelt dat ze Zac Efron al meteen bij de reünie wilde hebben, maar dat ze hem pas op het allerlaatste moment konden bereiken. Zac was meteen enthousiast over het idee. Kenny Ortega vertelt verder dat iedereen meteen mee wilde doen met de Disney Singalong omdat ze het zien als een mooie manier om iedereen een hart onder de riem te steken.

Vanessa Hudgens deelde eerder al een sneak peek van de High School Musical reünie op haar Instagram account:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess who’s back...

Een bericht gedeeld door 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) op

Naast de High School Musical cast zullen onder andere ook Raven-Symoné (Cheetah Girls, That's so Raven) te zien zijn in de Singalong en een deel van de cast van Descendants, Zombies en High School Musical: The Musical: The Series.

De High School Musical reünie zal op 16 april worden uitgezonden op de zender ABC. Of en wanneer de reünie in Nederland te zien is, is nog niet bekend. Aangezien het een Disney Singalong is zou het zomaar kunnen dat de reünie ook naar Disney+ komt, maar hier is nog niks over bekend gemaakt. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

Bron: Deadline.

Lees ook: 16 van de leukste Disney+ tiener komedies

Nieuwste artikelen

 • Onze aanraders voor Netflix in maart

 • Agent en Boef: Boevenstreken - Tjibbe Veldkamp

 • Brandende meisjes - C.J. Tudor

 • Onder de linde - Greetje van den Berg

 • Africola - Duncan Welgemoed

Gerelateerde artikelen

 • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

 • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

 • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

 • 8 plot holes in Disney films

Zoek in artikelen