Saved by the Bell reboot teaser trailer

Wie kent de leuke komedieserie Saved by the Bell niet? Deze serie liep van 1989 tot en met 1992 en was een groot succes. Voor de fans van deze serie is er goed nieuws! Er is namelijk bekend gemaakt dat er een Saved by the Bell reboot gaat komen. Sinds dit nieuws is er niet veel over de reboot naar buiten gebracht... tot nu! De makers hebben ons namelijk getrakteerd op de eerste Saved by the Bell reboot teaser trailer!

Bron: NBC Productions

De Saved by the Bell reboot zal gaan over Zack Morris. Hij werkt tegenwoordig als gouverneur van Californië en heeft een aantal scholen met leerlingen uit de onderklasse gesloten. Hierdoor raakt hij in de problemen en hij kan maar één oplossing bedenken: hij stuurt ze naar de scholen met rijkere leerlingen, waaronder Bayside High. De toestroom van nieuwe leerlingen geeft de bevoorrechte leerlingen van Bayside High een broodnodige dosis realiteit.

Ben je benieuwd geworden naar de Saved by the Bell reboot teaser? Bekijk hem dan snel hieronder!

Het is je misschien opgevallen dat er in de Saved by the Bell reboot teaser trailer een aantal belangrijke karakters missen. Zo zijn Mark-Paul Gosselaar (Zack Morris) en Tiffani Thiessen (Kelly Kapowski) niet in de trailer te zien. In een interview met Entertainment Tonight vertelt Mark-Paul Gosselaar hoe het zit en of we hem terug zullen zien in de reboot: "De serie is al sinds januari in productie. Maar vanwege mijn schema en dat van Tiffani Thiessen, waren we nog niet in staat om ons bij de productie aan te sluiten. We moesten nog twee weken filmen waarin al mijn scènes en die van Tiffani zouden worden opgenomen, maar momenteel ligt het stil. We gaan het oppakken zodra het weer kan." We zullen de twee acteurs dus wel terugzien in de reboot!

Het is nog niet bekend wanneer de Saved by the Bell reboot te zien zal zijn. De opnames liggen momenteel stil vanwege het coronavirus. 

Bron: EW.com.

Lees ook: Er wordt gewerkt aan een Clueless tv-serie

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen