Love, Simon tv-serie trailer

De leuke film Love, Simon, die gebaseerd is op het boek Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld van Becky Albertalli, was een groot succes. Daarom heeft Disney besloten om een tv-serie te maken die gebaseerd is op de film! De serie zal Love, Victor gaan heten en de eerste trailer is nu gereleased. De Love, Victor trailer bevat een leuke, schattige en humoristische scène die meteen de toon zet voor de rest van de serie!

Love, Simon tv-serie trailer                                       Love, Simon tv-serie trailer Bron: 20th Century Fox Television

Eerder werd er al bekend gemaakt dat er een Love, Simon tv-serie in de maak was, maar nu is er eindelijk meer over bekend gemaakt. De serie zal gaan over Victor en het speelt zich in hetzelfde universum af als de film Love, Simon. Zo zal Victor naar dezelfde middelbare school als Simon gaan. In de trailer zien we Victor, een nieuwe student aan de Creekwood High School die aan het worstelen is met zijn seksuele geaardheid. Wanneer hij op een sollicitatie gesprek gaat bij een koffiebar, wordt hij afgeleid door de sexy assistent manager genaamd Benji en de insinuaties die Benji maakt. Victor vlucht utieindelijk weg van de sollicitatie.

De Love, Simon tv-serie zou eigenlijk op Disney+ worden uitgebracht, maar vanwege de onderwerpen als het zoeken naar je seksuele geaardheid, het alcoholgebruik en de problemen met ouders vond Disney+ het niet geschik voor de familievriendelijke streamingdienst. De serie is daarom verplaatst naar Hulu, die ook onderdeel van Disney is. Het eerste seizoen van Love, Victor zal uit 10 afleveringen van een half uur bestaan. 

 

Ben je benieuwd geworden naar de Love, Victor trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Vanaf 19 juni zal de serie te zien zijn op de streamingdienst Hulu. Of en wanneer de serie ook in Nederland te zien zal zijn is helaas nog niet bekend gemaakt.

Bron: EW.com, Variety, The Hollywood Reporter

Lees ook: De 17 beste LGBTQ films

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Bekende auteurs die begonnen bij Chicklit.nl!

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

Zoek in artikelen