Now You See Me 3 in de maak

Als je houdt van spectaculaire goocheltrucs dan heb je vast de twee Now You See Me films gezien! Beide films zijn ontzettend leuk om te kijken en perfect voor een filmavondje. In 2016 is het tweede deel verschenen en sindsdien is het erg stil rondom deze franchise... tot nu! Er is namelijk bekend gemaakt dat Now You See Me 3 in de maak is!

Now You See Me 3 zal gemaakt worden door de filmstudio Lionsgate en niemand minder dan Eric Warren Singer gaat het script voor de film schrijven. Eric Warren Singer heeft onder andere het script voor American Hustle geschreven, waar hij een Oscar nominatie voor kreeg, en hij heeft het script voor de nieuwe Top Gun film geschreven.  

Bron: Summit Entertainment

De president van Lionsgate, Nathan Kahane, heeft het volgende te zeggen het script van Now You See Me 3: "Eric is altijd gefascineerd geweest over de kunst van het bedriegen en illusies in al zjin vormen. Hij kwam naar ons toe met een geweldig verhaal dat de mythologie van Now You See Me en de Four Horseman naar een heel nieuw niveau brengt met onze terugkerende cast en nieuwe karakters. De Now You See Me franchise heeft altijd geprobeerd om het publiek te blijven verrassen en elke goede illusionist weet dat je niet elke keer dezelfde truc kunt uithalen. Eric en zijn team van illusionisten hebben iets heel speciaals voor ons in petto met deze nieuwe film."

Dat klinkt al veelbelovend! Nathan Kahane lijkt in dit interview ook te zeggen dat we dus in ieder geval een aantal oude bekenden in de film zullen terugzien. Helaas is de cast nog niet aangekondigd voor de film en is het dus ook nog niet bekend of we de originele acteurs allemaal zullen terugzien in Now You See Me 3. Ook is er nog geen releasedatum voor de film onthuld. 

Bron: EW.com, Variety, Deadline.

Lees ook: 18 x de leukste filmseries

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • Pikante films op Netflix

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

Zoek in artikelen