Pathé is vanaf 1 juni weer open

We konden een tijd lang helaas niet naar de bioscopen vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus. Hierdoor zijn ook veel films uitgesteld. Maar binnenkort mogen we de bioscopen weer bezoeken! Pathé opent vanaf 1 juni weer de deuren, uiteraard met een aantal nieuwe maatregelen, en ze hebben meteen iets leuks voor de fans in petto!

Maatregelen

Pathé heeft naar aanleiding van het Coronavirus ook de maatregelen aangescherpt. Pathé laat op hun website weten dat ze voor zowel de bezoekers als voor de medewerkers een zo veilig mogelijk omgeving proberen te creëeren. Zo zullen er maar 30 bezoekers per zaal naar binnen kunnen, de speeltijden worden aangepast om te grote drukte te voorkomen, er worden extra hygiëne maatregelen getroffen en vooraf wordt er aan iedere bezoeker een vragenlijst afgenomen over hun gezondheid. Alle maatregelen zijn terug te vinden op de website van Pathé.

Bron: Shutterstock.com

Filmaanbod

Naast de maatregelen is er ook leuk nieuws voor de filmfans. Veel fans hebben Pathé namelijk verzocht om Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 & 2 in 4DX te draaien en pathé heeft daar gehoor aan gegeven! We kunnen dus nóg een keer van de laatste twee Harry Potter films in de bioscoop genieten, dit keer in 4DX! Ook zal Spider-man Far From Home in 4DX draaien. Daarnaast zal ook de film Interstallar weer tijdelijk terugkomen in de bioscoop. Deze zal in IMAX worden gedraaid. Maar dat is nog niet alles. Pathé haalt meer oude films terug. Zo zullen Verschrikkelijke ikke 3, Grease, When Harry met Sally en 1917 allemaal tijdelijk terugkeren in de bioscoop. Doordat veel films zijn uitgesteld is het aanbod van Pathé minder groot dan normaal en kunnen er minder nieuwe films worden gedraaid. Wel zullen de films te zien zijn die voor de sluiting van de bioscopen al te zien waren. Zo zijn Bloodshot, De Beentjes van St. Hildegard en Onward weer te zien. Vanaf 8 juni vindt de voorpremière van de nieuwe Nederlandse film Rundfunk: Jachtwachter plaats.

Bron: Pathé

Lees ook: Top 12 pandemie films

Nieuwste artikelen

  • De terugkeer van de tovenares - Chris Colfer

  • Een zee van tijd - Eva Nagelkerke

  • Recensie: Jurassic World: Dominion

  • Maxton Hall College - Mona Kasten

  • Kruiden kweken koken - Kruiden Claus en Michiel van Colenberghe

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen