• Home
  • Nieuws
  • 13 Reasons Why onthult eerste beelden laatste seizoen

13 Reasons Why onthult eerste beelden laatste seizoen

We moeten binnenkort helaas afscheid gaan nemen van de serie 13 Reasons Why. De serie zal namelijk na het vierde seizoen gaan stoppen. Eerder heeft Netflix al de eerste emotionele teaser vrijgegeven, waarin we zien hoe de cast en crew afscheid neemt van de serie. Ook heeft Netflix al de releasedatum vrijgegeven. Maar we krijgen nu eindelijk de eerste beelden van de serie te zien. Entertainment Weekly heeft namelijk een aantal foto's van het allerlaatste seizoen vrijgegeven!

Bron: David Moir, Netflix, EW.com

Waar gaat 13 Reasons Why seizoen 4 over?

De synopsis luidt als volgt: In het laatste seizoen bereid Liberty High School zich voor op het laatste jaar en de diploma-uitreiking. Maar voordat ze definitief afscheid nemen van de school en elkaar moeten ze er eerst voor zorgen dat er een gevaarlijk geheim verborgen blijft. Ook krijgen de leerlingen te maken met hartverscheurende keuzes die hun toekomst voor altijd zou kunnen beïnvloeden. De maker van de serie, Brian Yorkey, vertelt in een interview wat we nog meer van 13 Reasons Why seizoen 4 kunnen verwachten.. Aan het eind van seizoen 3 komen we erachter dat Alex degene is die Bryce vermoord heeft, maar Monty draait uiteindelijk voor de moord op. Hij wordt vervolgens vermoord in de gevangenis. Winston heeft echter een alibi voor Monty op de avond dat Bryce vermoord werd. Hij gaat op zoek naar wat er echt gebeurd is en dat zal een belangrijke factor in seizoen 4 worden. Daarnaast zijn er nog andere mensen die een aantal verhalen niet geloven. Zo zijn er wapens gevonden in het water en Sheriff Diaz gaat op onderzoek uit van wie die wapens zijn geweest. En zo zijn er meer mensen die het verhaal dat verteld wordt niet geloven. Ze oefenen druk uit op de hoofdpersonen om de waarheid te vertellen, terwijl zij juist proberen om hun geheimen te bewaren.

Een andere vraag is dus ook of de kinderen hiermee weg gaan komen en zo ja, of ze ermee kunnen leven. In dit seizoen leren we Clay's psychiater kunnen en Clay's mentale gezondheid zal een belangrijke rol in dit laatste seizoen gaan spelen. Een van de vragen die centraal staan in 13 Reasons Why seizoen 4 is hoe Clay alles gaat verwerken wat hij heeft meegemaakt, terwijl hij nog steeds alle geheimen moet bewaren. 

Helaas maakt Brian Yorkey ook bekend dat dit seizoen korter gaat worden dan de vorige seizoenen. In plaats van 13 afleveringen krijgt dit laatste seizoen er maar 10. Hij vertelt dat 10 afleveringen het perfecte aantal is om het laatste seizoen mee af te sluiten.

Bekijk hieronder alle afbeeldingen van 13 Reasons Why seizoen 4:

Bron: Netflix, EW.com

Bron: David Moir, Netflix, EW.com

Bron: David Moir, Netflix, EW.com

Bron: David Moir, Netflix, EW.com

Bron: David Moir, Netflix, EW.com

Bron: David Moir, Netflix, EW.com

Bron: David Moir, Netflix, EW.com

Bron: David Moir, Netflix, EW.com

We hoeven nog maar even geduld te hebben. Vanaf 5 juni is 13 Reasons Why seizoen 4 te zien op Netflix.

Bron: EW.com

Lees ook: 21 boeken die tv-series zijn geworden

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen