• Home
 • Nieuws
 • Alle aankomende Young Adult boekverfilmingen

Alle aankomende Young Adult boekverfilmingen

Boekverfilmingen zijn ontzettend populair en het is dan ook niet gek dat steeds meer boeken verfilmd worden. Kijk bijvoorbeeld maar naar het succes van de film To All the Boys I've Loved Before op Netflix. De aankomende tijd kunnen we van nog veel meer Young Adult boekverfilmingen genieten. Wij hebben voor jullie uitgezocht welke Young Adult boeken er allemaal verfilmd gaan worden.

Blackout - Releasedatum onbekend

De rechten van Blackout zijn verkocht aan Netflix, maar wat vooral bijzonder is aan deze verfilming is dat de zesdelige serie wordt die geregisseerd zal worden door Barack en Michelle Obama! 

Het boek bestaat uit 6 verhalen van gekleurde jongeren. Het is geschreven door topauteurs Nicola Yoon, Angie Thomas, Nic Stone, Dhonielle Clayton, Tiffany D. Jackson en Ashley Woodfolk. In Blackout is er sprake van een hittegolf, waardoor de stroom er mee stopt. Wanneer de lichten uit gaan, beginnen mensen hun geheimen te vertellen. Vrienschappen groeien, maar ook bloeit de liefde op en komen er nieuwe mogelijkheden voor de hoofdpersonen.

 

                     aankomende Young Adult boekverfilmingen                     aankomende Young Adult boekverfilmingen                     aankomende Young Adult boekverfilmingen                     aankomende Young Adult boekverfilmingen                     aankomende Young Adult boekverfilmingen                     aankomende Young Adult boekverfilmingen

The Wicked Deep - Releasedatum onbekend

Netflix heeft de rechten van het boek The Wicked Deep van Shea Ernshaw weten te bemachtigen. Helaas hebben we sinds dit nieuws in 2018 niks meer gehoord over de verfilming. 

In het stadje Sparrow zijn twee eeuwen geleden drie zussen vermoord, omdat ze verdacht werden van hekserij. Er werden stenen aan hun enkels gebonden en ze werden in het water gegooid waarna ze verdronken. Elke zomer keren de zusser voor een korte periode terug. Ze stelen de lichamen van drie meisjes zodat ze wraak kunnen nemen door jongens in de haven te lokken en hun onder water te trekken. Net als vele andere inwoners heeft de zeventienjarige Penny het lot van het stadje geaccepteerd. Maar dit jaar, op de avond van de terugkeer van de zussen, komt een jongen genaamd Bo Carter aan in de stad. Hij is zich niet bewust van het gevaar waarin hij zich begeeft...

The Upside of Unrequited - Releasedatum onbekend

De voordelen van onbeantwoorde liefde is een boek van Becky Albertalli in de wereld van Love, Simon (Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld & zijn liefde voor Blue). Auteur Becky zal de uitvoerend producent voor de film zijn.

Molly Peskin-Suso is onzeker omdat ze overgewicht heeft. Ondanks dat haar zus Cassie haar constant vertelt dat ze zich moet herpakken, is dat moeilijker dan gedacht. Cassie wordt echter verliefd op een nieuw meisje, waarna ze ineens niet zo zeker meer is van zichzelf. De nieuwe vriendin van Cassie heeft echter wel een hele leuke broer genaamd Will. Is hij leuker dan de nerdy collega van Molly, Reid?

I’ll Be the One - Releasedatum onbekend

HBO Max heeft in een veiling de rechten voor het boek I'll Be the One van Lyla Lee gewonnen en zal het boek gaan verfilmen. 

Skye Shin is een biseksueel meisje van 16 jaar oud met Koreaans-Amerikaanse roots. Ze doet mee aan een televisie talentenjacht, waar ze zingt en danst. De show heet ¨K-Pop Shining Star¨. Haar vrienden en haar crush helpen haar om het beeld van mensen in die wereld te veranderen: het feit dat iedereen bloedmooi en slank moet zijn is een notie uit het verleden.

Het boek I'll Be the One van Lyle Lee verschijnt in het Engels op 4 januari 2022. 

Clown in a Cornfield - Releasedatum onbekend

Over de productie van Clown in a Cornfield is verder nog niets bekend, maar we weten wel dat het verhaal verfilmd gaat worden.

Quinn Maybrook en haar vader zijn naar het kleine plaatsje Kettle Springs verhuisd om het verleden achter zich te laten. In het saaie dorp doen de volwassenen hun best om het dorpje in zijn oude glorie te herstellen, terwijl de jongeren vooral rottigheid uit willen halen en mensen in de maling willen nemen. De twee groepen staan dwars tegenover elkaar. Dan wordt clown Frendo ineens moordlustig en besluit hij dat de enige manier om het dorp te redden is, om de jongeren te vermoorden.

Kingdom of Souls - Releasedatum nog niet bekend

Warner Bros. gaat Kingdom of Souls van Rena Barron verfilmen en niemand minder dan Michael B. Jordan zal de producent ervan zijn! Kingdom of Souls is het eerste deel uit de trilogie van Rena Barron.

Arrah komt uit een familie van heksendokters, maar heeft zelf geen krachten. Machteloos verruilt ze jaren van haar leven voor een klein beetje magie. Wanneer kinderen in het koninkrijk plotseling beginnen te verdwijnen, besluit Arrah dat zij op zoek zal gaan naar de dader en hem zal vinden. Ze vindt echter iets veel ergers: er is een demonenkoning aan het herrijzen! Misschien lukt het haar om de demoon tegen te houden, maar wat is daarvoor de prijs?

Let Me Hear a Rhyme - Releasedatum nog niet bekend

De verfilming van Let Me Hear a Rhyme van Tiffany D. Jackson is al begonnen bij Peacock. Het is in handen van Monerike Balgun (Jupiter's Legacy, Vampire Academy) en Curtis Jackson (beter bekend als rapper 50 Cent). Over de release en cast is nog niets bekend.

Het verhaal van Let me hear a Rhyme speelt zich af in 1998 in Brooklyn. Nadat Steph vermoord is doen zijn vrienden Quadir en Jarrell hun best om zijn muziek uit te brengen. Het lag onder zijn bed en ze vinden het ontzettend goed - zijn woorden mogen niet vergeten worden. Het zusje van Steph helpt hen met het maken van een plan: ze willen Stephs werk uitbrengen de rap naam The Architect. Wanneer dit erg populair is en een label de muziek wil hebben, is het aan Quadir, Jarrell en Jasmine om het talent van Steph te bewijzen, ook al is de jongen overleden...

Alledrie hebben de jongeren een geheim. Gaat dit over de dood van Steph? Nu de overleden jongen zoveel succes heeft, moet het drietal beslissen wat ze het allerbelangrijkst vinden.

With the Fire on High - Releasedatum nog niet bekend

Elizabeth Acevedo is niet alleen de schrijfster van dit populaire boek, maar ze is ook verantwoordelijk voor de screenplay voor de film! Picturestart heeft de rechten voor de film in handen. Over opnames, cast en release is nog niets bekend helaas.

Emoni Santiago is op jonge leeftijd zwanger geworden en sindsdien moet ze moeilijke beslissingen nemen: wat is het beste voor haar dochtertje en haar oma? In de keuken vergeet ze tijdens het koken al haar problemen, dus dat is haar uitlaatklep. Alles wat ze kookt is heerlijk - ze voegt zelf graag ingrediënten toe en maakt heerlijke gerechten.

Emoni wil heel graag chef worden als ze afgestuurd is, maar ze denkt dat dit geen optie voor haar is en ze realistische doelen moet stellen. Maar als ze eenmaal aan het koken geslagen is, is er geen weg meer terug: haar talent moet gedeeld worden met de wereld.
 

They Both Die at the End - Releasedatum nog niet bekend

They Both Die at the End (Op het einde gaan ze allebei dood) van Adam Silvera wordt ook verfilmd. Het wordt een serie. Schrijver Silvera is ook verantwoordelijk voor het schrijven van het filmscript!

They Both Die at the End speelt zich in de nabije toekomst af. Zowel Rufus als Mateo krijgt net na middernacht een telefoontje van Death-Cast: een organisatie die weet wie er in de komende 24 uur zal sterven. Rufus en Mateo kennen elkaar niet, maar willen beide op hun laatste dag op aarde een nieuwe vriend maken. Laat daar nu net een app voor zijn, genaamd The Last Friend

Het tweetal ontmoet elkaar en ze spenderen hun laatste dag op aarde samen om nog zo veel mogelijk uit hun leven te halen.

Loveboat, Taipei - Releasedatum nog niet bekend

ACE Entertainment is bezig met een verfilming van Loveboat, Taipei van Abigail Hing Wen. Deze maatschappij was ook verantwoordelijk voor de verfilming van To All The Boys I've Loved Before van Jenny Han. Abigail Hing Wen zal uitvoerend producent voor de film zijn. De regisseur is Arvin Chen.

Ross Butler, Chelsea Zhang, Nico Hiraga en Ashley Liao zijn gecast voor Loveboat, Taipei. De laatste zal de rol van Ever op zich nemen. 

Ever Wong is 18 jaar oud. Ze wordt naar Taiwan gestuurd om in de zomer Mandarijn te leren, maar bij aankomst komt ze er achter dat ze op de locatie waar ze is geen Mandarijn zal leren. Ze komt aan bij Loveboat: een zomerprogramma waar de volwassenen doen of ze van niets weten terwijl de jongeren er op los feesten en zoenen...

The Upper World - Releasedatum nog niet bekend

Daniel Kaluuya zal deze Netflix film regisseren en de hoofdrol op zich nemen. The Upper World is geschreven door Femi Fadugba. Een releasedatum of verdere informatie zijn nog niet verschenen.

Esso komt er op een cruciaal moment achter dat hij een gave heeft: hij kan naar een wereld waarin hij stukjes uit het verleden en de toekomst kan zien. Rhia heeft geen idee dat de vreemdeling die ze ontmoet terwijl ze naar haar football training loopt, haar hulp hard nodig heeft vanuit het verleden! Zij leeft namelijk in 2035, maar Esso is 15 jaar geleden belaagd met een kogel. Hij heeft haar hulp hard nodig, maar kan ze hem helpen? 

Red Queen - Releasedatum onbekend

Peacock (de streamingdienst van NBC Universal) heeft de rechten gekocht voor het verfilmen van Red Queen van Victoria Aveyard. Zij zullen een serie gaan ontwikkelen over Mare Barrow en haar bijzondere wereld!

De wereld is verdeeld. De Roden en de Zilveren: de titel die iemand draagt is gelijk aan de kleur van zijn of haar bloed. Roden zijn maar 'gewoon' terwijl Zilveren magische gaven hebben en daarmee de zeggenschap in de wereld hebben. Wanneer Mare er achter komt dat zij ook gaven heeft, lijkt alles wat ze voorheen wist een leugen. Haar bloed is rood, dus hoe kan het dat zij magie kan gebruiken? Mare wordt samen met de prinsen en andere Zilveren elite getraind en het geheim van de kleur van haar bloed wordt geheim gehouden. Maar... voor hoe lang? 

The Selection - Releasedatum onbekend

Fans van Kiera Cass zijn razend enthousiast over het feit dat De Selectie verfilmd zal worden. Haifaa Al-Mansour is de regisseur van de aankomende Netflix film. De filmversie wordt geschreven door Katie Lovejoy.

In De Selectie wordt America samen met 34 andere knappe jonge vrouwen geselecteerd om aan de prins voorgesteld te worden. Tijdens een selectieproces zal prins Maxon met hen allemaal kennismaken en keer op keer zullen de vrouwen die hem niet bevallen afvallen. Hierdoor blijft uiteindelijk maar één persoon over. Bijna alle deelnemers zijn enthousiast en blij dat ze de kans krijgen, maar America niet. Zij heeft geen zin in de hele poppenkast, die bovendien op televisie te zien zal zijn, maar ook heeft zij thuis al een (geheim) vriendje. Wanneer ze Maxon ontmoet slaat ze echter aan het twijfelen. Zou het dan misschien toch kunnen?

                     aankomende Young Adult boekverfilmingen                     aankomende Young Adult boekverfilmingen                     aankomende Young Adult boekverfilmingen                     aankomende Young Adult boekverfilmingen

What if it's Us - Releasedatum onbekend

In het Nederlands is het boek uitgekomen onder de titel Wat als dit het is en het is geschreven door Becky Albertalli en Adam Silvera. De verfilming zal worden gemaakt door niemand minder dan Brian Yorkey, de maker van de serie 13 Reasons Why. Helaas zijn er verder nog geen details over de film bekend. 

In Wat als dit het is maken we kennis met Arthur en Ben. Arthur is alleen voor de zomer in New York, maar dankzij zijn favoriete musicals weet hij dat dit de stad is waar alles kan gebeuren. Hij zou dus zomaar overvallen kunnen worden door een adembenemende romance. Ben zit absoluut niet te wachten op adembenemende romances. Hij is op weg naar het postkantoor met een doos vol spullen van zijn ex, en daar komt weinig romantiek bij kijken. Maar als Arthur en Ben elkaar ontmoeten bij het postkantoor, is er een vonk. Er is een tweede ontmoeting, een eerste date. Een tweede date. Maar wat als het niet werkt? Wat als Arthur te hard zijn best doet? Wat als Ben niet genoeg moeite doet? Wat als het leven niet echt een Broadway-musical is? En wat als het dat wel is?

                     aankomende Young Adult boekverfilmingen                     aankomende Young Adult boekverfilmingen                     aankomende Young Adult boekverfilmingen                     aankomende Young Adult boekverfilmingen

Long Way Down - Releasedatum onbekend

Long Way Down is in het Nederlands uitgekomen onder de naam 67 seconden. Het boek is geschreven door Jason Reynolds. Universal heeft de filmrechten weten te bemachtigen en John Legend zal de film gaan produceren. Helaas zijn er verder nog geen details over de verfilming bekend gemaakt.

Will staat 67 seconden in de lift naar beneden, met in zijn broekband een pistool. Zijn broer Shawn is vermoord, en Will weet wat er van hem verwacht wordt. Niet snitchen. Niet huilen. Wraak.

 

 

                     aankomende Young Adult boekverfilmingen                     aankomende Young Adult boekverfilmingen

Spontaneous - Releasedatum onbekend

Spontaneous van Aaron Starmer zal binnenkort verfilmd worden. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt, maar de cast is wel al onthuld! Niemand minder dan Katherine Langford (13 Reasons Why) zal een van de hoofdrollen gaan vertolken!

Het laatste middelbare schooljaar van Mara lijkt heel saai te worden...totdat een van de leerlingen van haar school, Katelyn Ogden, plotseling explodeert! Katelyn is de eerste, maar zeker niet de laatste die explodeert zonder waarschuwing. Het aantal doden stijgt en iedereen gaat op zoek naar wat dit veroorzaakt. Als het geen terroristen zijn of een samenzwering van de overheid is, wat dan wel? Mara gaat op zoek naar antwoorden. 

 

Hush, Hush - Releasedatum onbekend

Hush, Hush is gebaseerd op het gelijknamige boek van Becca Fitzpatrick en de film zal geregisseerd worden door Kellie Cyrus (The Vampire Diaries, The Originals). Liana Liberato (If I Stay) en Wolfgang Novogratz (The Half of It) gaan de hoofdrollen van Nora en Patch vertolken. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Nora Grey is verstandig, slim en loopt nooit in zeven sloten tegelijk. Haar eerste fout was om verliefd te worden op Patch. Patch maakt de ene fout na de andere en heeft een verleden dat verre van brandschoon is. Verliefd worden op Nora is het beste dat hem ooit is overkomen. Maar kunnen Nora en Patch een brug slaan tussen hun twee verschillende werelden als dat betekent dat hun hart op een hartverscheurende manier op de proef wordt gesteld?

 

Are You There God? It’s Me, Margaret - Releasedatum onbekend

Het boek is bijna vijftig jaar geleden voor het eerst uitgegeven en de auteur heeft eindelijk toezegging gegeven om het boek te verfilmen!

Margaret Simon is bijna twaalf en is net verhuist van New York City naar de buitenwijken. Ze is bang dat ze niet past bij haar nieuwe vrienden. Wanneer ze wordt gevraagd voor een geheime club zegt Margaret meteen ja. Maar als de meiden beginnen te praten over jongens, beha's en hun eerste ongesteldheid, vraagt Margaret zich af of ze wel normaal is. Er zijn een aantal dingen die met opgroeien te maken hebben waar ze moeite mee heeft om over te praten, zelfs met haar vriendinnen. Gelukkig voor Margaret is er altijd iemand tot wie ze zich kan keren... iemand die altijd luistert.

 

Children of Blood and Bone - Releasedatum onbekend

Bloed en beenderen van Tomi Adeyemi zal worden verfilmd door Kay Oyegun, de maker van This is Us.

Ooit leefden er in Orïsha mensen met magische krachten. Tot een wrede koning besloot de magi, een minderheid met donkere huid en zilverwitte haren, te vervolgen. Zélie kan zich de nacht dat ze toe moest kijken hoe de handlangers van de koning haar moeder ophingen nog levendig herinneren. Sindsdien is magie een doodzonde en een donkere huid iets om op neer te kijken. Tien jaar later krijgt Zélie de kans om de magie terug te brengen naar Orïsha. Met de hulp van een prinses op de vlucht, moet ze uit handen zien te blijven van Inan, de kroonprins, die vastbesloten is de magie nu voorgoed uit te bannen. Gevaar ligt overal op de loer in Orïsha, maar het grootste gevaar schuilt misschien nog wel in haar groeiende gevoelens voor de vijand...

A Very Large Expanse of Sea - Releasedatum onbekend

In het Nederlands is het boek uitgekomen onder de naam Een bijna eindeloze afstand en is geschreven door Tahereh Mafi. In 2019 heeft de productiemaatschappij Levantine films een optie op de filmrechten genomen, maar verder is er nog niks over bekend gemaakt.

Het boek speelt zich af in 2002. Het is een jaar na de aanslagen van elf september in New York, en het is een heftige en verwarrende tijd. Shirin is het zat om altijd maar aangestaard, beledigd of zelfs aangevallen te worden. Ze is niet meer verbaasd dat mensen vreselijk kunnen zijn, alleen maar vanwege haar afkomst, religie en de hijab die ze draagt. Ze is er klaar mee dat mensen haar niet zien om wie ze is, maar altijd direct een oordeel klaar hebben, en denken te weten wat ze denkt of voelt. Shirin sluit iedereen buiten, en verliest zichzelf in muziek en breakdance. Ocean James is de eerste persoon in tijden die haar echt lijkt te willen leren kennen, maar ze komen uit twee schijnbaar onverenigbare werelden. En Shirin heeft de muur om zich heen zo zorgvuldig opgebouwd dat ze niet weet of ze wel in staat is om hem af te breken.

Inertia - Releasedatum onbekend

Fox 2000 heeft de filmrechten gekocht van het verhaal Inertia. Inertia is een kort verhaal van Divergent-schrijfster Veronica Roth. Het verhaal is opgenomen in het boek The End and Other Beginnings, waar 6 korte verhalen van Veronica Roth in zijn gebundeld. Twee van die verhalen spelen zich af in het Carve the Mark-universum. Het zijn verhalen over vriendschap en wraak. Elk verhaal begint met hoop op een beter einde, maar eindigt altijd met een beter begrip van het begin.

 

 

On the Come Up - Releasedatum onbekend

In het Nederlands is dit boek van Angie Thomas uitgebracht onder de naam Niet te stoppen. Haar andere boek, The Hate U Give is ook al verfilmd! Angie Thomas zal On the Come Up gaan produceren. Een cast en releasedatum zijn nog niet vrijgegeven. Het verhaal gaat over Bri. Ze is zestien en wil een van de grootste rappers ter wereld worden. En ze heeft wat te bewijzen, aangezien haar overleden vader een echte raplegende is. Maar dan wordt Bri's moeder ontslagen en wordt overleven haar prioriteit. Bri uit al haar frustraties in haar raps. Het is nu geen kwestie meer van willen: ze moét het maken!

 

 

The Diabolic - Releasedatum onbekend

In 2016 kwam het nieuws naar buiten dat Sony bezig is met de verfilming van The Diabolic. Helaas is er nog steeds niet meer over de verfilming bekend. Laten we hopen dat de film er ooit nog gaat komen!

Nemesis lijkt een doodgewoon meisje, maar niets is minder waar. Ze is een Diabolic, gemaakt om te doden. Op jonge leeftijd wordt ze gekocht door een adellijke familie om hun dochter Sydonia te beschermen – zo nodig met haar leven. Als Sydonia zich moet melden aan het hof van de keizer, die duidelijk kwaad in de zin heeft, neemt Nemesis haar plaats in. Niemand mag ontdekken wie en wat ze werkelijk is. Maar dan ontmoet ze Tyrus, de toekomstige opvolger van de keizer. Is het wel waar wat haar altijd is verteld? Hebben Diabolics dan toch gevoel, ergens diep vanbinnen?

Opposite of Always - Releasedatum onbekend

Opposite of Always is in het Nederlands uitgebracht onder de naam Het omgekeerde van altijd en is geschreven door Justin Reynolds. De filmmaatschappij Paramount Players heeft de filmrechten van het boek aangeschaft. Verder is er helaas nog niet veel over bekend gemaakt. 

Bij Jack King lukt alles altijd bíjna. Bijna vroeg hij dat leuke meisje mee uit (maar zijn beste vriend was hem voor), bijna was hij de beste van de klas, bijna kwam hij in het footballteam... Als hij op een feestje de mooie, grappige Kate ontmoet, denkt hij dat de vloek van "bijna' eindelijk is verbroken. Maar helaas... Kate gaat dood aan een ernstige ziekte.
Dit zou het einde moeten zijn van hun verhaal, maar dat is het niet! Op het moment van Kates overlijden krijgt Jack een tweede kans. Zijn leven wordt gereset, en het volgende moment is hij zes maanden terug in de tijd en weer op het feest, waar Kate er gezond en stralend bij zit. Is hij gek aan het worden of is hij echt aan het reizen door de tijd? Jack is bereid overal in te geloven als hij Kate maar kan redden. Al snel zal echter blijken dat zijn keuzes niet zonder gevolgen zijn...

The gentleman's Guide to vice and virtue - Releasedatum onbekend

De verfilming van The Gentleman's Guide to Vice and Virtue zal geproduceerd worden door Greg Berlanti (Riverdale) en het script zal geschreven worden door Matthew Barry (Chilling Adventures of Sabrina). Een releasedatum en cast zijn nog niet bekend gemaakt. 

In het verhaal maken we kennis met Henry Monty Montague. Hij is een jonge Britse biseksuele Lord. Hij besluit om een reis door Europa te maken samen met zijn beste vriend/crush Percy. Zijn vader verwacht dat als Monty terugkomt, hij het familielandgoed zal overnemen. Een jaar lang gaat Monty met Percy op reis om nog een keer los te kunnen gaan en te flirten met Percy van Parijs tot Rome. Maar wanneer één van Monty's roekeloze beslissingen leidt tot een kloptjocht op de jongens, trekt Monty alles wat hij weet in twijfel. Inclusief zijn relatie met de jongen die hij leuk vindt.

Percy Jackson - Releasedatum onbekend

Disney+ werkt aan een verfilming van de Percy Jackson boeken. In plaats van een film, zullen ze er een serie van maken en de auteur van de boeken, Rick Riordan, zal er nauw bij betrokken zijn! Het zal helaas nog wel even duren voor we de serie kunnen bekijken, want de opnames zijn tot op heden nog niet begonnen.

In het eerste boek maken we kennis met Percy Jackson. Hij staat op het punt om van school getrapt te worden. Alweer... En dat is nog maar zijn kleinste zorg. Want hij ontdekt dat hij de nakomeling is van een Griekse god. Als de bliksemschicht van Zeus wordt gestolen hebben Percy en zijn vrienden tien dagen de tijd om zijn onschuld te bewijzen en de oorlog op de Olympus tot bedaren te brengen. 

 

The Kane Chronicles - Releasedatum onbekend

Ook The Kane Chronicles van Rick Riordan zal verfimd worden. De rechten hiervoor liggen niet zoals Percy Jackson bij Disney+, maar bij Netflix. De drie boeken zullen per stuk verfilmd worden!

Sadie en Carter zijn na de dood van hun moeder amper meer bij elkaar geweest, aangezien Sadie bij haar opa en oma is gaan wonen terwijl Carter met zijn vader de wereld over reist. Hun vader is de beroemde Egyptoloog Julius Kane. Hij brengt de kinderen samen in Londen voor een experiment, maar dat loopt niet helemaal goed af... Hij verdwijnt en zijn kinderen komen er achter dat een aantal Egyptische goden al tot leven gekomen zijn en een aantal anderen dreigen terug te komen. Lukt het Sadie en Carter om het familiegeheim te ontdekken voor het te laat is?

Lees ook: Alle aankomende Disney films

Nieuwste artikelen

 • Zij die achterbleef – Jean Kwok

 • Professor Prank - Jozua Douglas

 • De scheepsdochter - Anne Jacobs

 • Dodelijke wraak - Robert Bryndza

 • IJsbreker - Kristina Ohlsson

Gerelateerde artikelen

 • De beste Young Adult sprookjes

 • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

 • Top 12 beste young adult fantasy series

 • Bekende auteurs die begonnen bij Chicklit.nl!

 • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

Zoek in artikelen