• Home
  • Nieuws
  • Artemis Fowl binnenkort exclusief op Disney+

Artemis Fowl binnenkort exclusief op Disney+

Het heeft een tijdje geduurd, maar eindelijk kunnen we bijna genieten van Artemis Fowl! In 2018 verscheen de eerste trailer en de film zou dit jaar eigenlijk in de bioscopen draaien. Vanwege de Coronacrisis is dit iets anders gelopen, want nu komt Artemis Fowl exclusief naar Disney+! En we hoeven nog maar heel eventjes geduld te hebben, want de film verschijnt al bijna op de streamingdienst.

 

Nog geen DIsney+? Kijk nu 7 dagen gratis klik HIERJe kan je hier aanmelden voor een maandabonnement van €6,99. Je betaalt 0,01 cent om je account te verifiëren. Wil je alleen 7 dagen gratis kijken en niet vastzitten aan een abonnement? Gan dan naar je Disney+ account en naar het kopje 'account'. Hier kan je je abonnement opzeggen. Je kan dan wel nog 7 dagen gratis kijken, maar er worden daarna geen kosten in rekening gebracht.

Bron: Walt Disney Pictures

Waar gaat Artemis Fowl over?

Artemis Fowl is gebaseerd op het gelijknamige boek van Eion Colfer en gaat over Artemis Fowl. Hij is een 12-jarig genie, afkomstig uit een lange lijn van criminele meesterbreinen. Hij belandt in een strijd van kracht en sluwheid tegen een machtig, verborgen ras van feeën die mogelijk achter de verdwijning van zijn vader zit.

De film is geregiseerd door Kenneth Branagh, de regisseur van onder andere Murder on the Orient Express, Thor en Cinderella. De hoofdrollen worden vertolkt door onder andere Colin Farrel (Fantastic Beasts and Where To Find Them), Josh Gad (Frozen) en Judi Dench (Skyfall).

We hoeven nog maar eventjes geduld te hebben. Vanaf 12 juni is Artemis Fowl op Disney+ te zien!

Bron: Disney+

Lees ook: De beste fantasy films op Disney+

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Young Adult top-5: september

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen