13 Reasons Why seizoen 4 trailer

Nog eventjes en dan kunnen we genieten van het allerlaatste seizoen van 13 Reasons Why. Eerder onthulde Netflix al in een emotionele teaser trailer de releasedatum van 13 Reasons Why seizoen 4. Op 5 juni wordt het laatste seizoen op Netflix geplaatst. Maar voordat het zover is verrast Netflix ons met een nieuwe, heftige 13 Reasons Why seizoen 4 trailer.

13 Reasons Why seizoen 4 trailer                 13 Reasons Why seizoen 4 trailerBron: Netflix, Paramount Television

De 13 Reasons Why seizoen 4 trailer begint meteen heftig. Op de deur van de school is heel groot de zin 'Monty was framed' (Monty is erin geluisd) geschreven. Dit wordt een belangrijk onderdeel van het laatste seizoen. Aan het eind van seizoen 3 zagen we dat Alex degene was die Bryce vermoord heeft, maar dat ze met zijn allen besloten om Monty erin te luizen. Dit bleek niet zonder gevolgen, want Monty werd in de gevangenis vermoord. Winston probeert er in dit seizoen achter te komen wie Bryce écht vermoord heeft. Winston heeft namelijk een alibi voor Monty op de avond dat Bryce vermoord werd. Hierdoor weet Winston dat Monty de moord nooit gepleegd kan hebben.

Daarnaast gaat Clay weer een grote rol in dit seizoen spelen. Al vanaf het begin van de serie hebben we te maken met geheimen, maar alle geheimen beginnen van Clay nu zijn tol te eisen. We zien hoe hij langzaamaan gek aan het worden is. Zo ziet hij bijvoorbeeld Monty in de gangen rondlopen of droomt hij dat hij zelf in de gevangenis zit. Aan het eind van de trailer wordt er aan Clay gevraagd of hij er klaar voor is om de geheimen te onthullen. Of Clay alle geheimen kan bewaren of dat het hem teveel gaat worden zien we in het laatste seizoen!

 

Ben je benieuwd geworden naar de 13 Reasons Why seizoen 4 trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

We hoeven nog maar eventjes geduld te hebben. Vanaf 5 juni staat 13 Reasons Why seizoen 4 op Netflix. Dat wordt een dagje bingen!

Bron: EW.com, Netflix.

Lees ook: 13 Reasons Why onthult eerste beelden laatste seizoen

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De beste Young Adult sprookjes

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

 • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen