The Kissing Booth 2 releasedatum

In 2018 hebben we kunnen genieten van de leuke romantische film The Kissing Booth, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Beth Reekles. Na het succes van deze leuke film kon een vervolg bijna niet uitblijven en gelukkig onthulde Netflix al snel dat er inderdaad een tweede deel gaat komen. Nu heeft Joey King (Elle Evans) zelf de releasedatum van The Kissing Booth 2 bekend gemaakt en de film staat al heel snel op Netflix! 

 

Waar gaat The Kissing Booth 2 over?

Elle en Noah hebben een romantische zomer achter de rug. Maar nu gaan de twee een verschillende kant op. Noah gaat studeren aan Harvard, terwijl Elle terugkeert voor haar laatste jaar aan de middelbare school. Ze moet hun langeafstandsrelatie zien te onderhouden, terwijl ze ook nog probeert om aangenomen te worden op haar droomuniversiteit samen met haar beste vriend Lee. Daarnaast brengt een vriendschap met haar knappe klasgenoot Marco complicaties met zich mee. Ondertussen groeit Noah steeds meer toe naar een meisje op de universiteit, waardoor Elle's vertrouwen in hem op de proef wordt gesteld...

 

The Kissing Booth 2 releasedatum

Joey King speelt in de twee films de rol van Elle Evans. Via een YouTube Live evenement onthulde de actrice de releasedatum van The Kissing Booth 2. In de video is te zien hoe ze voor een grote puzzel zit die ze langzaamaan in elkaar zet. Stukje bij beetje wordt de poster van The Kissing Booth 2 onthuld en daarop is ook de releasedatum van de film te zien. Wanneer Joey King alle puzzelstukjes in elkaar heeft zitten laat de poster zien dat The Kissing Booth 2 vanaf 24 juli te zien is op Netflix! We hoeven dus nog maar heel eventjes te wachten!

Bekijk hieronder het YouTube filmpje van Joey King:

En bekijk hieronder ook vooral de poster van The Kissing Booth 2:

Bron: Netflix

We hoeven dus nog maar heel eventjes te wachten totdat we van het tweede deel kunnen genieten!

Bron: Variety, Deadline, Digital Spy.

Lees ook: De knapste mannen in Young Adult films

Nieuwste artikelen

  • De terugkeer van de tovenares - Chris Colfer

  • Een zee van tijd - Eva Nagelkerke

  • Recensie: Jurassic World: Dominion

  • Maxton Hall College - Mona Kasten

  • Kruiden kweken koken - Kruiden Claus en Michiel van Colenberghe

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Top 12 beste young adult fantasy series

Zoek in artikelen