Lucifer seizoen 6 komt eraan

Ja! Er is goed nieuws voor de fans van Lucifer! Het is namelijk bijna zeker dat Lucifer seizoen 6 er echt gaat komen. De serie is ontzettend populair en eerder was Netflix al in gesprek met Warner Bros. over een zesde seizoen van de hitserie. Ondertussen zijn er ook onderhandelingen gaande met de hoofdrolspeler Tom Ellis over Lucifer seizoen 6. Deze onderhandelingen lijken allemaal goed te verlopen en het lijkt erop dat Lucifer seizoen 6 er echt gaat komen. Wij vertellen jullie wat we er tot nu toe over weten. 

Wie keren er terug in Lucifer seizoen 6?

Lucifer zou eigenlijk na het vijfde seizoen gaan stoppen. Echter is de serie mateloos populair en daarom besloot Netflix om te onderhandelen met Warner Bros. over een mogelijk zesde seizoen van de serie. Eerder al werd er bekend gemaakt dat er onderhandelingen gaande zijn met hoofdrolspeler Tom Ellis, die de rol van Lucifer vertolkt, om een contract te tekenen voor Lucifer seizoen 6. Deze onderhandelingen zijn nu afgelopen en Tom Ellis heeft officieel getekend voor Lucifer seizoen 6! Aangezien het hoofdpersonage terug zal keren in de serie lijkt het maar een kwestie van tijd voordat Netflix officieel het zesde seizoen aan zal kondigen.

Bron: Warner Bros. Television, Netflix

Naast Tom Ellis zullen ook  de exective producers, Ildy Modrovich en Joe Henderson terugkeren voor het zesde seizoen. Volgens bronnen van de website Deadline hebben ook de andere castleden getekend voor Lucifer seizoen 6. Dit is echter nog niet officieel bekend gemaakt door Netflix.

Releasedatum Lucifer seizoen 6

Volgens de website Deadline was het plan om in september van 2020 te beginnen met de opnames van Lucifer seizoen 6. Echter gooit het Coronavirus waarschijnlijk roet in het eten. De opnames van het vijfde seizoen zijn namelijk nog niet afgerond, en vanwege het virus ligt alles nu stil. Netflix zal dus eerst de opnames van seizoen 5 afronden, voordat ze gaan beginnen aan seizoen 6. Een releasedatum is dus nog niet bekend gemaakt.


Bron: Deadline, TV Line.

Lees ook: Lucifer krijgt een musical aflevering

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen