Bill & Ted Face the Music trailer

Meer dan 30 jaar geleden verscheen de film Bill & Ted's Excellent Adventure met onder andere Keanu Reeves (The Matrix) in de hoofdrol. In 1991 kreeg de film nog een vervolg. Tegenwoordig wordt er van elke bekende film wel een reboot of vervolg uitgebracht en ook de Bill & Ted franchise wordt nieuw leven ingeblazen! Het nieuwe deel zal Bill & Ted Face the Music gaan heten en de eerste hilarische trailer is nu gereleased!

Bron: Hammerstone Studios

Waar gaat Bill & Ted Face the Music over

De Bill & Ted Face the Music trailer geeft ons al een goed beeld van het verhaal van de film. Bill en Ted zijn nu op middelbare leeftijd en nog steeds de beste vrienden. Dan komt er een bezoeker uit de toekomst die het duo vertelt dat hun lied letterlijk de wereld kan redden. Echter hebben Bill en Ted helemaal geen lied geschreven en daarom besluiten ze om naar de toekomst te reizen en het lied van hun toekomstige zelf te stelen! Op deze reis worden ze geholpen door hun dochters, nieuwe historische figuren en verschillende muzieklegendes.

Chris Matheson heeft meegeschreven aan het script van Bill & Ted Face the Music. In een interview met Entertainment Weekly vertelt hij het volgende over de film: "Toen Bill en Ted tieners waren kregen ze te horen dat ze de realiteit zouden redden en sindsdien werken ze daaaraan. Nu komt er een afgezant van de toekomst die zegt 'jullie moeten het nu doen. We hebben letterlijk 80 minuten of anders wordt de realiteit verwoest.'" In deze film spelen de dochters van Bill en Ted een rol en Matheson vertelt dat de dochters erg van hun vaders muziek houden en dat ze hun willen helpen.

Ben je benieuwd geworden naar de Bill & Ted Face the Music trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

De Amerikaanse release voor de film staat gepland voor 21 augustus 2020. Echter vanwege het Coronavirus zou het zomaar kunnen dat de film toch nog wordt uitgesteld. Of en wanneer de film in Nederland uitkomt is nog niet bekend gemaakt.

Bron EW.com

Lees ook: De 48 hoogst verwachte films van 2021

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Pikante films op Netflix

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Zoek in artikelen