• Home
  • Nieuws
  • Bezoek San Diego Comic Con gratis vanuit Nederland

Bezoek San Diego Comic Con gratis vanuit Nederland

San Diego Comic Con is natuurlijk dé Comic Con der Comic Cons en menig film, serie- en comicliefhebber zou er ooit eens geweest willen zijn. Helaas zijn het aantal kaartjes voor San Diego Comic Con altijd maar erg beperkt en daarnaast zouden we helemaal naar Amerika moeten afreizen! Hierdoor is het erg duur en voor sommige mensen bijna onmogelijk om deze leuke conventie te bezoeken. Maar gelukkig komt daar verandering in want San Diego Comic Con brengt de conventie gewoon naar jou toe!

Bron: San Diego Comic Con.

San Diego Comic Con@Home

Vanwege het Coronavirus kunnen er veel evenementen niet doorgaan. Helaas wordt hierdoor San Diego Comic Con ook afgelast. Maar gelukkig hebben ze daar nu iets op bedacht! Er zal namelijk een digitaal event worden gehouden dat 'San Diego Comic Con@Home' zal gaan heten. Dit evenement zal dus voor het eerst voor iedereen van over de hele wereld toegankelijk zijn en het is ook nog eens gratis! Het event zal plaatsvinden van 22 juli tot en met 26 juli, de week waarin de conventie eigenlijk live plaats zou hebben gevonden.

San Diego Comic Con@Home zal een exhibit hall hebben, waar je dus een kijkje kan nemen bij de verschillende dealers. Dit is erg leuk, want normaal gesproken worden er veel exclusieve producten verkocht op San Diego Comic Con, waardoor het erg lastig is om daaraan te komen. Ook zullen er panels plaatsvinden gedurende de periode van San Diego Comic Con@Home. Welke panels dat zullen zijn en wie er zullen deelnemen is nog niet bekend gemaakt.

 Het is voor het eerst in 50 jaar dat San Diego Comic Con niet kan doorgaan. David Glanzer is de woordvoerder van de conventie en vertelt het volgende over het online event: "Voor het eerst in ons 50-jarig bestaan kunnen we iedereen van over de hele wereld virtueel verwelkomen. Dat iedereen veel moet thuisblijven maakt veel dingen erg lastig, maar we zien dit als een mogelijkheid om vreugde te verspreiden en onze community te versterken."

We kunnen deze zomer dus voor het eerst gratis gaan genieten van San Diego Comic Con!

Bron: Movieweb, Collider, San Diego Comic Con.

Bron Thumb: San Diego Comic Con

Lees ook: De 48 hoogst verwachte films van 2021

Nieuwste artikelen

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

  • Hotel Happiness 2: Zomer in Hotel Happiness - Floortje Sanders

  • De laatste nacht - Martin Österdahl

  • Thuiskomst - Reina Crispijn

Gerelateerde artikelen

  • Win twee toegangskaarten Comic Con Ahoy 8 maart

  • Een weekend op Londen Film en Comic Con

  • Overleden karakters uit The 100 hebben een speciale boodschap voor de fans

Zoek in artikelen