• Home
 • Nieuws
 • Zach Braff verwacht dat er een Scrubs film gaat komen

Zach Braff verwacht dat er een Scrubs film gaat komen

In 2010 hebben we helaas afscheid moeten nemen van de leuke serie Scrubs. Negen seizoenen lang hebben we kunnen genieten van Turk, J.D. en alle andere karakters. Voor de fans van de serie was er eerder al leuk nieuws, want Zach Braff (J.D.) en Donald Faison (Turk) hebben een speciale Scrubs podcast gemaakt. Nu laat Zach Braff in de podcast weten dat er zomaar een Scrubs film zou kunnen komen!

In de podcast vertelt Zach Braff het volgende over een mogelijke reünie en Scrubs film: "We praten erover, want kijk maar naar Psych die nu twee succesvolle films heeft gemaakt. Ik denk dat het voor ons allemaal leuk zou zijn om zoiets te doen. We moeten alleen nu Disney en Bill Lawrence aan boord zien te krijgen. Ik denk dat het gaat gebeuren; de fans zouden ook graag willen dat er een film komt." Scrubs werd op de zender NBC uitgezonden, maar aangezien Disney daar nu de eigenaar van is moet Disney toestemming geven om een Scrubs film te maken. Maar Zach Braff is in ieder geval erg postief over de mogelijkheid van een Scrubs film!

Scrubs film             Scrubs filmBron: ABC Studios

Naast Zach Braff heeft ook Sarah Chalke, die de rol van Elliot Reid vertolkte, interesse getoond in een reünie. In een interview met Digital Spy vertelt ze dat ze een reünie zeker ziet zitten. Ze vertelt dat ze een geweldige tijd had tijdens de opnames. "Het is zo zeldzaam dat je zowel de rol die je speelt geweldig vindt én de serie én de mensen. We hadden een geweldige tijd tijdens de opnames", aldus Sarah Chalke.

Ook Donald Faison heeft al interesse getoond waarbij hij vertelde dat hij het leuk zou vinden om te zien hoe het nu met J.D. en Turk gaat nu ze vader zijn. Een groot deel van de cast zou een Scrubs film dus zeker zien zitten! Disney en Bill Lawrence hebben hier nog niet op gereageerd. Of er ooit een Scrubs film zal gaan komen moet nog maar blijken, maar wij zouden het in ieder geval erg leuk vinden!

Bron: Digital Spy, Movieweb.

Lees ook: De 18 leukste sitcoms op een rijtje

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

 • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

 • Volwassen acteurs die tieners speelden

 • De première datum van PLL is bekend!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen