De McLeod's Daughters film komt eraan

Wie kent de heerlijke serie McLeod's Daughters niet? Wij hebben genoten van deze serie. McLeod's Daughters heeft in totaal 8 seizoenen gekregen, maar sinds 2009 moeten wij deze serie al missen. Nu, 11 jaar later, is er goed nieuws voor de fans! De schrijver en producer van de serie heeft namelijk op haar Instagram account bekend gemaakt dat ze werkt aan een McLeod's Daughters film!

In de serie maakten we in het eerste seizoen kennis met Claire en Tess. Ze zijn twee zussen die elkaar voor de eerste keer sinds de kindertijd weer ontmoeten wanneer hun vader overlijdt. Samen erven ze Drover's Run. Wanneer blijkt dat de ranch diep in de schulden zit, besluiten de twee zussen samen Drover's Run nieuw leven in te blazen. Maar wat weten deze twee meiden uit de stad van de veehouderij?

The McLeods of Drovers Run

De schrijver en producer van McLeod's Daughters, Posie Graeme Evans, heeft nu heel erg goed nieuws voor de fans. Op haar officiële Instagram account maakt ze namelijk bekend dat ze al een tijd lang werkt aan een McLeod's Daughters film! Ze onthult niet alleen dat er wordt gewerkt aan de film, maar ze vertelt ook meteen de naam van de film! In haar Instagram post schrijft ze het volgende: "Het verhaal gaat verder. Ja - echt waar. En ik laat het jullie als eerste weten. We werken aan een film. Het gaat "The McLeods of Drovers Run" heten en ik ben een paar maanden geleden begonnen met het schrijven van het verhaal. Vandaag hebben we van Screen Tasmania en de Tasmanian Government gehoord dat we het eerst gedeelte van de film mogen schrijven. Dit is een grote vorm van vertrouwen in McLeods. En ik beloof, terwijl ik samen met de getalenteerde screenwriter Emma Jensen (Mary Shelley) het verhaal schrijf, dat we jullie bij elke stap op de hoogte houden. We staan pas aan het begin, maar we zijn onderweg. Ik kan niks beloven, maar ik heb een heel goed gevoel hierover. Ik hoop dat ik gelijk heb."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THE STORY CONTINUES. Yes - it really does. And I’m letting you know first. We’re developing a feature film. It’s called “The McLeods of Drovers Run” and I started writing the story a couple of months ago. TODAY we heard that we’ve got backing from Screen Tasmania and the Tasmanian Government to write the very first stage of the movie. This is such a vote of confidence in McLeods. And I promise, as we develop the story with the very talented screen writer Emma Jensen (“Mary Shelley” and the upcoming release, “I am Woman” - the Helen Reddy story) that I’ll keep you with us every step of the way. We’re just at the beginning, the very beginning, but we’re on our way. No promises but I have such a good feeling about this. Hope I’m right 🙏 #mcleodsmovie #backinthesaddle #happy #screentasmania #onourway #justthebeginjng #breakthrough #emmajensen #transmissionfilms #elisearcher

Een bericht gedeeld door Posie Graeme-Evans (@posiewriter) op

 

Verder is er helaas nog niks bekend over de film, aangezien ze pas net begonnen zijn met het script. Of de oude cast weer terug zal keren is dus ook nog niet bekend. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

Bron: Buzzfeed, Instagram, IMDB.

Lees ook: Nicholas Sparks films geranked

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen