• Home
  • Nieuws
  • Disney onthult de magische Upside-Down Magic trailer

Disney onthult de magische Upside-Down Magic trailer

Hou je van Disney én Harry Potter? Dan moet je de nieuwe film Upside-Down Magic gezien hebben! Deze film combineert de magie van de Harry Potter films, met de humor van de Disney films. Disney heeft nu de eerste Upside-Down Magic trailer onthult, waarin we al een groot deel van het verhaal te zien krijgen. Wij kunnen alvast verklappen dat de trailer magisch is!

Bron: Eike Schroter, Disney Channel

Waar gaat Upside-Down Magic over?

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Emily Jenkins. In Upside-Down Magic maken we kennis met Nory en Reina, twee beste vrienden die samen gaan studeren aan de Sage Academy for Magical Studies. Het is al snel duidelijk dat Reina een groot talent heeft voor vuur magie, waardoor ze een van de beste van haar klas is. Hierdoor komt ze terecht in de klas Flares. Nora's magie is allesbehalve sterk. Zo verandert ze zichzelf per ongeluk in een half-kat, half-draak! Zij wordt naar de UDM klas gestuurd, oftewel een klas voor kinderen met 'Upside-Down Magic'. Daar leert ze dat kinderen van het UDM kwetsbaar zijn voor gevaarlijke en slechte schaduwmagie. Het wordt hun verboden om magie te gebruiken. Nory en haar klasgenoten zijn vastbesloten om aan te tonen dat kinderen met Upside-Down Magic ook magie kunnen leren.

Een school voor magie, het indelen van de leerlingen in speciale klassen... deze film heeft iets weg van Harry Potter!

 

Ben je benieuwd geworden naar de Upside-Down Magic trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Op 31 juli wordt Upside-Down Magic in Amerika op Disney Channel uitgezonden. Of en wanneer Upside-Down Magic in Nederland wordt uitgezonden is nog niet bekend gemaakt. Ook is het nog niet bekend wanneer de film op Disney+ te zien is. Bij andere Disney Channel films kon het soms wel een half jaar duren voordat de film op Disney+ te zien was.

Bron: EW.com, Disney

Bron thumb: Eike Schroter, Disney Channel

Lees ook: Artemis Fowl is de slechtst beoordeelde Disney+ release

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen