• Home
 • Nieuws
 • Lucifer seizoen 5 releasedatum is waarschijnlijk gelekt

Lucifer seizoen 5 releasedatum is waarschijnlijk gelekt

De releasedatum is nu definitief bevestigd door Netflix!

Wij kunnen geen genoeg krijgen van de serie Lucifer! We kunnen dan ook niet wachten tot we eindelijk van het vijfde seizoen van deze leuke serie kunnen gaan genieten. Eerder werd er al bekend gemaakt dat het vijfde seizoen een musical aflevering zal gaan krijgen. Verder is er helaas nog niet veel bekend gemaakt over het aankomende seizoen. Zelfs de releasedatum is nog niet onthuld... tot nu! Er is namelijk een grote kans dat de releasedatum van Lucifer seizoen 5 is uitgelekt op Netflix!

Lucifer seizoen 5 releasedatum                 Lucifer seizoen 5 releasedatumBron: Warner Bros. Television

Lucifer seizoen 5 releasedatum uitgelekt

De releasedatum van Lucifer seizoen 5 is nog niet bekend gemaakt en fans wachten met smart op het nieuwe seizoen. Maar Netflix lijkt nu een fout te hebben gemaakt en per ongeluk de releasedatum van het nieuwe seizoen te hebben onthuld. Hoe zit het nou? Als er binnenkort een nieuw seizoen op Netflix verschijnt, dan zie je als je op de serie klikt onder de afbeelding staan wanneer het nieuwe seizoen verwacht wordt. Toen een aantal fans de serie Lucifer opzochten op Netflix zagen ze ineens iets bijzonders staan. Onder de afbeelding van Lucifer stond namelijk de volgende tekst: 'Season 5 Part 1 coming 21 august'. Oftewel het eerste deel van seizoen 5 is vanaf 21 augustus te zien op Netflix! Dit werd door Netflix natuurlijk zo snel mogelijk weer eraf gehaald, waardoor deze datum nu niet meer te zien is op de streamingdienst. Alhoewel Netflix de releasedatum nog niet officieel heeft onthuld, is het dus heel goed mogelijk dat op 21 augustus het eerste deel van seizoen 5 verschijnt!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lucifer Fanpage (@laurengermstan) op

Eerder werd er ook al goed nieuws naar buiten gebracht voor de Lucifer fans. Tom Ellis, die de rol van Lucifer vertolkt, heeft namelijk getekend voor Lucifer seizoen 6. Ondanks dat het zesde seizoen nog niet officieel is aangekondigd, lijkt het er wel op dat er nog een seizoen gaat komen! Voordat het zover is kunnen we eerst gaan genieten van het vijfde seizoen. En het lijkt erop dat we dus al zeer binnenkort Lucifer seizoen 5 kunnen gaan bingen!

Bron: Netflix.

Lees ook: Heerlijke bovennatuurlijke mannen in series

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De beste Young Adult sprookjes

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen