De eerste Disney Hamilton trailer

Heb je altijd al eens de musical Hamilton willen zien, maar heb je nog geen kans gehad om deze zelf live op Broadway te zien? Dan is er nu goed nieuws! De musical Hamilton is namelijk gefilmd en wordt exclusief op Disney+ uitgebracht. De eerste Hamilton trailer is nu door Disney vrijgegeven en die ziet er spetterend uit!

Nog geen DIsney+? Kijk nu 7 dagen gratis klik HIER! Je kan je hier aanmelden voor een maandabonnement van €6,99. Je betaalt 0,01 cent om je account te verifiëren. Wil je alleen 7 dagen gratis kijken en niet vastzitten aan een abonnement? Gan dan naar je Disney+ account en naar het kopje 'account'. Hier kan je je abonnement opzeggen. Je kan dan wel nog 7 dagen gratis kijken, maar er worden daarna geen kosten in rekening gebracht.

Bron: Walt Disney Pictures

De musical Hamilton gaat over het bijzondere leven van Alexander Hamilton, een van de oprichters van de Verenigde Staten. De maker en tevens een van de hoofdrolspelers, Lin-Manuel Miranda (His Dark Materials), gebruikt hip-hop, jazz, R&B, broadway en rapmuziek om het verhaal te vertellen. De musical is een groot succes en was in 2016 genomineerd voor maar liefs 16 Tony awards! Uiteindelijk wist de musical er 11 in de wacht te slepen, waaronder die voor Beste Musical. 

De musical is gefilmd met de originele cast. Twee weken na de opnames is er namelijk een andere cast gekomen die de musical opvoert. Lin-Manuel Miranda speelt de hoofdrol van Alexander Hamilton en heeft in een interview met TVLine het volgende over de film gezegd: "Ik ben zo trots op hoe prachtig Tommy Kail (de regisseur van zowel de musical als de gefilmde versie) Hamilton op het scherm heeft weten te krijgen. Hij geeft iedereen die deze film kijkt de allerbeste plaatsen. Ik ben zo dankbaar dat Disney en Disney+ de releasedatum heeft verschoven naar het weekend van 4 juli aangezien de wereld nu op zijn kop staat. Ik ben dankbaar aan alle fans die hierom gevraagd hebben en ik ben dankbaar dat we het waar hebben kunnen maken. Ik ben trots op deze show. Ik kan niet wachten tot jullie het kunnen zien."

 

Ben je benieuwd geworden naar de Hamilton trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

We hoeven nog maar eventjes geduld te hebben. Vanaf 3 juli is de gefilmde Hamilton musical namelijk al te zien op Disney+! De gefilmde musical zou eigenlijk pas op 15 oktober 2021 in de bioscopen gaan draaien, maar vanwege het Coronavirus is er besloten om Hamilton al vervroegd uit te brengen op Disney+.

Bron: EW.com, Deadline, TVline.

Lees ook: Secret Society of Second-Born Royals is dé nieuwe prinsessenfilm op Disney+

Nieuwste artikelen

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

Gerelateerde artikelen

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Pikante films op Netflix

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Zoek in artikelen