Michael Keaton keert terug als Batman

Het karakter Batman is door de jaren heen al door veel verschillende acteurs gespeeld. Onder andere heeft Michael Keaton deze superheld vertolkt in de jaren 90. Nu zou het zomaar kunnen dat hij na al die jaren weer in de huid van Batman zal gaan kruipen. Hij is namelijk in gesprek om in de film Flash de rol van Batman te gaan vertolken!

In de film Flash zal de acteur Ezra Miller (Fantastic Beasts and Where to Find them) de rol van de superheld Barry Allen oftewel de Flash gaan vertolken. Michael Keaton is nu met de maatschappij in gesprek om de rol van Batman in de film te gaan spelen. Hierin zou hij dan een oudere Batman gaan spelen. In de Flash zullen we zien hoe Barry Allen zijn krachten gebruikt om 30 jaar terug het verleden in te gaan om zijn moeder te redden. Vanaf daar keert hij terug naar een universum waar Batman een wat oudere beschermer is. Volgens de website The Hollywood Reporter zal de rol van Michael Keaton als Batman soortgelijk zijn aan die van Nick Fury in het Marvel Cinematic Universum. Batman zal een soort mentor voor Barry Allen zijn. 

Bron: Warner Bros. 

Aangezien het de bedoeling is dat Batman een soort Nick Fury gaat worden, zal het ook zomaar kunnen dat we Michael Keaton als Batman in meerdere projecten van DC gaan terugzien. Zo zou het zomaar kunnen dat hij in de film Batgirl, die momenteel in productie is, ook een rol gaat spelen.

Maar hoe kan Batman in de wereld van de Flash terecht zijn gekomen? In de comic boeken, waar de film losjes op gebaseerd is, worden er meerdere tijdlijnen geïntroduceerd. In één van die tijdlijnen werd niet Thomas Wayne (de vader van Bruce) gedood in een steegje, maar Bruce zelf. In deze tijdlijn werd Thomas Wayne de superheld Batman. In de aankomende Flash film zal Bruce Wayne de aanslag wel overleven, maar wordt hij wel een andere Bruce dan die we gewend zijn...

Het is nog niet officieel bevestigd door Warner Bros. of Michael Keaton daadwerkelijk weer in de huid van Batman zal gaan kruipen. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte.

Bron: The Hollywood Reporter, GamesRadar.

Lees ook: De grappigste paranormale films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Pikante films op Netflix

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Deze films en series verschijnen in juli op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen