The Handmaid's Tale seizoen 4 trailer

The Handmaid's Tale is een razend populaire serie die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Margaret Atwood (in het Nederlands uitgekomen onder de naam Het verhaal van de dienstmaagd). In 2019 hebben we kunnen genieten van het derde seizoen van deze heftige serie en sindsdien wachten de fans met smart op seizoen 4. Hulu heeft nu de eerste The Handmaid's Tale seizoen 4 trailer vrijgegeven, waarin we al iets van het verhaal te zien krijgen. 

Bron: MGM Television,

Waar gaat The Handmaid's Tale over?

Het gaat over het leven in de dystopische stad Gilead. Deze stad is overgenomen door een religieuze beweging. Veel vrouwen zijn onvruchtbaar geraakt, waardoor de nog schaarse groep vruchtbare vrouwen een 'handmaid' moeten worden van de elite. Deze vrouwen worden door de man verkracht, waarna ze hun kind na de geboorte moeten afstaan aan de verkrachter en zijn vrouw. Offred probeert te overleven in deze wereld en het kind dat van haar is afgenomen terug te vinden.

The Handmaid's Tale seizoen 4

In het vierde seizoen is June nog lang niet klaar met haar opstand. The Handmaid's Tale seizoen 4 gaat direct verder na de gebeurtenissen van het derde seizoen. Nadat June is neergeschoten is ze verzorgd door een groep dienstmaagden die haar weer helemaal oplapten. Haar plan om een aantal meisjes te redden en op een vliegtuig naar Canada te zetten is gelukt, maar er is nog genoeg te doen. Zo horen we June in de voice-over van The Handmaid's Tale seizoen 4 trailer zeggen: "Verandering is nooit makkelijk. Deze oorlog gaat zichzelf niet winnen." Waarna de trailer eindigt met de zin: "We zijn nog maar net begonnen." Dat belooft veel goeds voor het vierde seizoen!

Ben je benieuwd geworden naar The Handmaid's Tale seizoen 4 trailer? Bekijk hem dan snel hieronder:

Helaas is er voor The Handmaid's Tale seizoen 4 nog geen releasedatum vrijgegeven. Wel is er bekend gemaakt dat het vierde seizoen pas ergens in 2021 zal worden uitgezonden. We moeten dus nog even geduld hebben voordat we van het nieuwe seizoen kunnen gaan genieten!

Bron: EW.com, Hulu, The Hollywood Reporter.

Lees ook: Top 10 vrouwen series op Videoland

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • The Handmaid's Tale krijgt derde seizoen

  • 6x de spannendste dystopische boekenseries

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen