• Home
  • Nieuws
  • Twister reboot in de maak met de regisseur van Top Gun

Twister reboot in de maak met de regisseur van Top Gun

Ken je de film Twister nog? Deze spannende film werd in 1996 gereleased. Ondertussen zijn we alweer een aantal jaar verder en tegenwoordig worden er van veel films reboots gemaakt. Ook Twister ontkomt er niet aan, want er is een Twister reboot aangekondigd! 

Twister reboot

De productiemaatschappij Universal Pictures wil de Twister reboot gaan maken. Frank Marshall zal de reboot gaan produceren. Eerder produceerde hij al andere grote films zoals Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark en The Curious Case of Benjamin Button. Universal Pictures is momenteel in gesprek met Jospeh Kosinski, de regisseur van Top Gun: Maverick, om de Twister reboot te gaan regisseren. Helaas is er verder nog niets bekend gemaakt. Zo zijn er nog geen details over het plot vrijgegeven en zijn er nog geen acteurs aangekondigd. Er wordt duidelijk vermeld dat Twister een reboot en geen remake gaat worden. Dit zou kunnen betekenen dat de film grotendeels dezelfde verhaallijn als de eerste film gaat volgen, maar het zou ook kunnen betekenen dat de Twister reboot een soort vervolg gaat worden. Er is hier echter nog niks over bekend gemaakt.

Bron: Warner Bros.

Waar gaat Twister over?

In Twister volgen we wetenschappers die jacht maken op de meest verwoestende wervelwind sinds 50 jaar. Ze willen elektronische meetapparatuur midden in de wervelwind plaatsen zodat ze hem beter kunnen onderzoeken. Uiteindelijk hopen ze hierdoor een beter waarschuwingssyteem te ontwerpen. Maar dit brengt grote risico's met zich mee en de grote vraag blijft of ze dit gaan overleven...

Bron: Variety, Movieweb.

Lees ook: De beste natuurrampenfilms 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Deze films en series worden in februari van Netflix verwijderd

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen