Kijk hier de Teen Wolf reünie

Ken je de leuke serie Teen Wolf nog? Helaas is deze populaire serie al in 2017 afgelopen. Toch lijken de acteurs nog niet klaar te zijn met Teen Wolf. Eerder lieten een aantal acteurs namelijk op Twitter weten dat ze het wel zien zitten om nieuwe afleveringen van de serie te maken. Nu iedereen verplicht veel thuis moet blijven hebben de Teen Wolf sterren iets leuks voor de fans gedaan. Ze hebben namelijk in samenwerking met MTV een digitale Teen Wolf reünie gehouden!

Teen Wolf reünieBron: MTV, YouTube.

Op het YouTube kanaal van MTV werd de reünie uitgezonden. Met deze reünie hoopten ze geld op te halen voor het goede doel First Responders First. Bij deze Teen Wolf reünie was de maker van de serie, Jeff Davis, aanwezig en daarnaast waren de volgende castleden te zien: Tyler Posey (Scott McCall), Dylan O’Brien (Stiles Stilinski), Melissa Ponzio (Melissa McCall), Orny Adams (Coach Finstock), Linden Ashby (Noah Stilinski), Ian Bohen (Peter Hale), Charlie Carver (Ethan), Max Carver (Aiden), Arden Cho (Kira Yukimura), Cody Christian (Theo Raeken), Shelley Hennig (Malia Tate), Khylin Rhambo (Mason Hewitt), Holland Roden (Lydia Martin) en Dylan Sprayberry (Liam Dunbar).

Tijdens de reünie haalden de acteurs herinneringen op en werden er veel leuke dingen verteld. Zo liet Dylan O'Brien weten dat hij het shirt dat Stiles in de allereerste aflevering draagt nog steeds heeft. Sterker nog, hij had het shirt zelfs aan tijdens de Teen Wolf reünie! Het shirt was niet het enige wat hij van de set heeft gehouden, zo blijkt dat hij ook de blauwe jeep mee naar huis heeft genomen. Ook vertellen de castleden over hun favoriete afleveringen. Zo vertelt Tyler Posey (Scott McCall) dat hij het verhaal van seizoen 3 erg goed vond, waarin het karakter van Stiles bezeten was door Nogitsune. De cast verteld verder hoe het nu met hun karakters gaat en wie de grootste diva op de set was.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Teen Wolf reünie? Bekijk hem dan snel hieronder!

Bron: EW.com.

Lees ook: Heerlijke bovennatuurlijke mannen in series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

  • Series met de mooiste mannen

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen