• Home
  • Nieuws
  • The Magic School Bus live-action film in de maak met Elizabeth Banks

The Magic School Bus live-action film in de maak met Elizabeth Banks

In 1994 werd de tv-serie The Magic School Bus (De magische schoolbus) uitgezonden. Dit was een serie voor kinderen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Joanna Cole. Nu is er bekend gemaakt dat er een live-action film van deze leuke serie in de maak is. Niemand minder dan Elizabeth Banks (Pitch Perfect, The Hunger Games) zal de hoofdrol gaan vertolken!

In de serie The Magic School Bus maken we kennis met een groep leerlingen en hun juf, genaamd juf Frizzle. Deze leerlingen gingen op allemaal magische schoolreisjes met hun schoolbus. Echter was deze schoolbus niet zomaar een bus, deze was ook magisch en kon allerlei vormen aannemen zoals een vliegtuig of ruimteschip! Nu is er dus bekend gemaakt dat er wordt gewerkt aan een live-action film van deze leuke serie. Elizabeth Banks zal de rol van juf Frizzle gaan vertolken. De actrice zal de film tevens gaan produceren.

Bron: Columbia Pictures, Scholastic Productions

Scholastic is de uitgever van het boek van Joanna Cole en zij hebben een verklaring over de film afgegeven: "We zijn erg blij om het iconische karakter van Ms. Frizzle en haar liefde voor kenns en avontuur op een nieuwe manier tot leven te brengen die een nieuwe generatie van kinderen zal inspireren om de wetenschap te ontdekken en om de toegewijde leraren te ondersteunen die wetenschap echt en toegankelijk maken voor kinderen. We zijn ook ontzettend enthousiast om samen te werken met zulke geweldige partners als Elizabeth Banks, Marc Platt Productions, Brownstone Productions, Universal Pictures en al het talent dat wordt samengesteld voor deze film."

Helaas is er verder nog niet veel over de film bekend gemaakt. Zo is er nog geen plot onthuld, zijn er nog geen andere acteurs bekend gemaakt en ook is er nog geen releasedatum vastgesteld.

Bron: The Hollywood Reporter, EW.com, Variety.

Lees ook: De 48 hoogst verwachte films van 2021

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Pikante films op Netflix

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen