Beyoncé's Black is King trailer

Wie kent Beyoncé niet? Deze wereldberoemde ster heeft al vele hits op haar naam staan. In 2019 maakte ze een uitstapje van de muziekindustrie, naar de filmindustrie. De zangeres was toen namelijk te horen als Nala in de live-action film The Lion King! Nu, een jaar na de release van The Lion King, besloot Beyoncé om een visueel album van The Lion King uit te brengen genaamd Black is King. Deze zal worden gereleased op Disney+ en de eerste Black is King trailer is nu vrijgegeven,

Nog geen DIsney+? Kijk nu 7 dagen gratis klik HIER! Je kan je hier aanmelden voor een maandabonnement van €6,99. Je betaalt 0,01 cent om je account te verifiëren. Wil je alleen 7 dagen gratis kijken en niet vastzitten aan een abonnement? Gan dan naar je Disney+ account en naar het kopje 'account'. Hier kan je je abonnement opzeggen. Je kan dan wel nog 7 dagen gratis kijken, maar er worden daarna geen kosten in rekening gebracht.

Bron: Parkwood Entertainment, Disney+

Waar gaat Black is King over?

Black is King is geschreven, geregisseerd en deels geproduceerd door Beyoncé. Het visuele album heeft de levenslessen uit The Lion King herschreven voor de jonge koningen en koninginnen van vandaag de dag die op zoek zijn naar hun eigen kroon. De film is een jaar in productie geweest met een cast en crew die staat voor diversiteit en connectiviteit. In het visuele album wordt de reis van zwarte families door de tijd geëerd met een verhaal over de reis van een jonge koning door verraad, liefde en zelf-identiteit. Zijn voorouders helpen hem om hem naar zijn lot te leiden en met zijn vader's lessen en onder begeleiding van zijn jeugdliefde, verweft hij deugden die hij nodig heeft om zijn thuis en zijn troon te heroveren.

De website Variety laat weten dat er verschillende gastartiesten op het visuele album te zien zullen zijn. Zo zijn onder andere de volgende gasten te zien: Childish Gambino, Kendrick Lamar, Pharrell, 070 Shake, Tierra Whack, Jay-Z, Blue Ivy Carter, and Jessie Reyez, as well as African artists including Wizkid, Shatta Wale, Burna Boy, Mr. Eazi, Tiwa Savage, Tekno, Yemi Alade, Busiswa en Salatiel.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Black is King trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Vanaf 31 juli is Black is King te zien op de streamingdienst Disney+.

Bron: EW.com, Disney+.

Lees ook: Disney onthult de magische Upside-Down Magic trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Pikante films op Netflix

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Deze films en series verschijnen in juli op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen