Nieuwe trailer fantasy serie Cursed

Nog eventjes en dan kunnen we van een nieuwe fantasy serie op Netflix genieten! Deze maand verschijnt namelijk de serie Cursed op de streamingdienst. Eerder werd al de eerste trailer van de serie gereleased. Hierin kregen we alvast een klein voorproefje van de serie te zien. In de nieuwe Cursed trailer die Netflix heeft vrijgegeven, krijgen we meer van het verhaal te zien en belooft de serie veel spannende en magische elementen te bevatten!

Bron: Netflix

Katherine Langford, die je kunt kennen als Hannah Baker uit de Netflix-serie 13 Reasons Why, vertolkt de hoofdrol. Ze speelt het karakter Nimue. De serie Cursed vertelt namelijk de legende van Arthur op een geheel nieuwe manier. Dit keer zal dus Arthur niet de hoofdrol spelen, maar Nimue! Nimue krijgt van haar moeder de opdracht om het zwaard Excalibur naar de tovenaar Merlin te brengen. Dit doet ze niet alleen, ze vindt namelijk in de huurling Arthur een bondgenoot. Samen gaan ze op pad om de missie te voltooien. In veel legendes krijgt Arthur het zwaard in handen, maar in Cursed is het juist Nimue die het zwaard hanteert. Dit zien we dan ook in de nieuwste Cursed trailer terug!

Het eerste seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen die allemaal tegelijk op Netflix gereleased zullen worden. We hoeven gelukkig nog maar heel eventjes geduld te hebben. Cursed is namelijk al vanaf 17 juli te zien op Netflix!

 

Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe Cursed trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Bron: Netflix

Lees ook: Eerste beelden Enola Holmes met Millie Bobby Brown en Henry Cavill

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen