• Home
  • Nieuws
  • Preview Lucifer seizoen 5 noir aflevering

Preview Lucifer seizoen 5 noir aflevering

De Lucifer fans hebben heel wat om naar uit te kijken. Niet alleen is Lucifer seizoen 6 officieel aangekondigd, maar er is ook bekend gemaakt dat Lucifer seizoen 5 een musicalaflevering zal gaan krijgen. Dat is echter niet de enige speciale aflevering die deze populaire serie zal gaan krijgen in het vijfde seizoen. De website Entertainment Weekly heeft namelijk de eerste beelden van de vierde aflevering van Lucifer seizoen 5 vrijgegeven, die een noir aflevering zal gaan worden!

Bron: John P. Fleenor, Netflix, EW.com

In de vierde aflevering van het vijfde seizoen, die It Never Ends Well for the Chicken zal gaan heten, zullen we te zien krijgen wat er in de jaren 40 met Lucifer is gebeurd toen hij een bezoek bracht aan Los Angeles. Ook zullen we in het verleden van Maze gaan duiken. Joe Henderson, een van de makers van de serie, vertelt het volgende over de aankomende zwart-wit aflevering in Lucifer seizoen 5: "Wanneer je met flashbacks speelt is het altijd de vraag welke tijd een belangrijke periode voor een persoon is geweest. Wat leuk is aan noir, is dat het vaak een detective verhaal is, maar Lucifer was toen nog geen detective. Dus wat we gaan zien, op een bepaalde manier, is de allereerste zaak van Lucifer."

In de aflevering zal Lucifer vertellen over zijn verleden, waardoor we vervolgens de gebeurtenissen in zwart-wit te zien krijgen. Eigenlijk is dit hetzelfde idee als de film The princess Bride. "Wat leuk is hieraan, is dat we de karakters die we kennen en leuk vinden in zijn verhaal worden verwerkt. Hij vervangt een geharde detective door Chloe Decker en een ander karakter door Dan Espinoza. Het leuke hieraan is, is om te zien wie Lucifer wie laat spelen en wat dat zegt over hoe hij diegene ziet. Het is ook geweldig om de acteurs compleet andere karakters te zien spelen dan we van ze gewend zijn", aldus Joe Henderson. Zo speelt Lauren German, die de rol van Chloe Decker speelt, nu bijvoorbeeld een man!

Vanaf 21 augustus is de eerste helft van het vijfde seizoen van Lucifer op Netflix te zien.

Bekijk hieronder alle foto's van de noir aflevering:

Bron: John P. Fleenor, Netflix, EW.com

Bron: Courtesy Aimee Garcia, Netflix, EW.com

Bron: Netflix, EW.com

 

Bron: EW.com

Bron thumb: John P. Fleenor, Netflix, EW.com

Lees ook: Heerlijke bovennatuurlijke mannen in series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen