• Home
 • Nieuws
 • Chain of Iron cover onthuld door Cassandra Clare

Chain of Iron cover onthuld door Cassandra Clare

Cassandra Clare fans opgelet! Cassandra Clare heeft via haar Instagram account de cover van haar nieuwe boek onthuld. Het boek zal Chain of Iron gaan heten en is het vervolg op het boek Chain of Gold. Ook deze serie speelt zich af in de Schaduwjagerswereld. Na het lezen van Chain of Gold kunnen vele fans niet wachten om het vervolg te gaan lezen. Helaas duurt het nog wel even voordat het boek daadwerkelijk in de winkels zal liggen...

Cassandra Clare is wereldberoemd geworden met haar boeken die zich afspelen in de Schaduwjagerswereld. Ondertussen heeft de auteur al meerdere series geschreven die zich afspelen in die wereld en ze lijkt nog lang niet te zijn uitgeschreven! In maart 2020 bracht ze namelijk weer een nieuw boek uit in de Schaduwjagerswereld genaamd Chain of Gold. Dit is het eerste deel van een nieuwe serie en Cassandra Clare heeft nu de cover van Chain of Iron, het vervolg op het eerste boek, onthuld.

Waar gaat Chain of Iron over?

Cordelia Carstairs lijkt alles te hebben wat ze ooit gewild heeft: ze is verloofd met James Herondale en ze heeft een nieuw leven in Londen met haar beste vriendin Lucie Herondale en de charmante kameraden van James, de Merry Thieves. Ze staat op het punt om herenigd te worden met haar vader en ze draagt het legendarische zwaard Cortana. Maar de waarheid is veel grimmiger. Het huwelijk tussen James en Cordelia is een leugen, in stand gebracht om Cordelia's reputatie te redden. James is verliefd op de mysterieuze Grace Blackthorn, wier broer Jesse vele jaren geleden in een vreselijk ongeval is omgekomen. Cortana verbrand Cordelia's hand als ze het aanraakt en haar vader is bitter geworden. Daarnaast heeft een seriemoordenaar het gemunt op Schaduwjagers in Londen. Cordelia, James en Lucie moeten samen met de Merry Thieves het spoor van de moordenaar volgen. Ondertussen houdt iedereen een schokkend geheim verborgen: Lucie wil Jesse terughalen uit de dood, Cordelia houdt geheim dat ze een gevaarlijke eed heeft afgelegd aan een mysterieuze kracht en James wordt elke nacht meer en meer in het duistere web van zijn grootvader, de Opperdemon Belial, gezogen. Daarnaast zou het zomaar kunnen dat James de moordenaar is naar wie ze op zoek zijn...

Bekijk de cover snel hieronder:

Bron: Walker Books

Cassandra Clare maakte zelf het nieuws op haar Instagram pagina bekend door middel van een filmpje. In het onderschrift laat ze weten dat ze binnenkort ook nog close-up foto's van de cover zal plaatsen. Bekijk de gehele cover reveal hieronder:

We moeten nog wel even geduld hebben voordat we Chain of Iron kunnen gaan lezen. Op 2 maart 2021 wordt het boek namelijk in het Engels gereleased. Of en wanneer het boek in het Nederlands zal worden uitgebracht is nog niet bekend gemaakt.

Bron: Instagram, Walker Books

Bron thumb: Walker Books

Lees ook: The Infernal Devices tv-serie in de maak

Nieuwste artikelen

 • Zij die achterbleef – Jean Kwok

 • Professor Prank - Jozua Douglas

 • De scheepsdochter - Anne Jacobs

 • Dodelijke wraak - Robert Bryndza

 • IJsbreker - Kristina Ohlsson

Gerelateerde artikelen

 • Top 12 beste young adult fantasy series

 • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

 • De 10 slechtste serie verfilmingen gebaseerd op boeken

 • Fantasy series

 • Shadowhunters krijgt geen nieuw seizoen

Zoek in artikelen