Fallout tv-serie in de maak

Het verfilmen van Games is al jarenlang ontzettend populair. Kijk maar naar films als Tomb Raider en Assassin's Creed. Niet alle gameverfilmingen zijn helaas even goed, maar vermakelijk zijn ze wel! De komende jaren kunnen we van nog meer gameverfilmingen genieten. Zo is er een Uncharted film in de maak met Tom Holland en zal er een serie worden gemaakt van het populaire spel The Last of Us. Voor de gamers onder ons is er nog meer goed nieuws, want er is bekend gemaakt dat er een Fallout tv-serie in de maak is.

Bron: Bethesda Softworks

Fallout vindt plaats in de verre toekomst nadat een nucleaire oorlog de aarde heeft verwoest. Het speelt zich af in 2077 en de aarde is een woestenij geworden die overstroomt is door mutanten. In 2018 kwam het meest recente deel in de gamefranchise uit. 

De Fallout tv-serie zal gemaakt worden door Jonathan Nolan en Lisa Joy, de makers van de populaire serie Westworld. Ze staan erom bekend dat ze zelf ook erg graag gamen en ze hebben zelfs elementen van Red Dead Redemption en Grand Theft Auto gebruikt voor de serie Westworld. Jonathan Nolan en Lisa Joy hebben het volgende te zeggen over de Fallout tv-serie: "Fallout is een van de beste spellen ooit gemaakt. Elk hoofdstuk van dit fantasierijke verhaal heeft ons ontelbaar veel uren gekost die we ook met onze vrienden en familie hadden kunnen doorbrengen. We zijn ontzettend enthousiast om met Todd Howard en de rest van het briljante team van Bethesda samen te werken om dit grootse universum tot leven te brengen met Amazon Studios."

Door middel van een korte teaser werd het nieuws van de Fallout tv-serie op Twitter bekend gemaakt: 

 

Aangezien het net pas is aangekondigd dat er een Fallout tv-serie in de maak is, is er verder nog niet veel bekend over de serie. Zo is er nog geen cast en ook is er nog geen releasedatum bekend gemaakt.

Bron: EW.com

Lees ook: Games met goede verhaallijnen

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

Zoek in artikelen